Da napišem iskustvo ako neko želi da naruči od Ringke. Stigla mi je narudžba (2 maske + zaštitno staklo) za 26 dana. Tako da sam konačno uključio iphone 13 pro. Nisam platio ništa dodatno, što me je poprilično iznenadilo. Poštar doneo, izvoli hvala, to je to. Na kutiji kaže Ne podleže carinskom pregledu. Zašto kako ne znam, kada sam i za manje gluposti iz inostranstva plaćao dodatno.
Maske onyx i air-s:
Onyx, lepo urađena, fin grip sa strane, nosio sam je celi dan, sve ok samo moj način držanja telefona mi ne odgovara sasvim jer me donja strana malo grebe, zato volim više silikonsku. No prijatno me iznenadio kvalitet maske za ove novce.
Air-s, nije silikon kao onaj original, ali nije ni loša. Prijatnija za držanje od onyx, no onyx mi je bar na prvo držanje kvalitetnija. I air-s magnet za otiske. Sve u svemu zadovoljan sam kupovinom.
Staklo Invisible defender, ne znam koji je kvalitet, leglo fino, nadam se da neću imati mnogo prilike ni da testiram kvalitet zaštite. 😀
E sad sam telefon. Došao sa p30.
Primetna razlika u kvalitetu izrade, ekran lepši. Moram odmah da napišem što je meni fascinantno na p30 bateriji. Napunio sam oba telefona juče u isto vreme, p30 čačkam, sada i pišem sa njega. Iphone sam obavio samo par razgovora i nameštao juče tj gledao youtube preporuke za isključivanje svega što ti ne treba a troši bateriju. Znači boga oca sam isključio, Huawei čačam i sada trenutno na p30 82%, iphone 79%.
Nemojte misliti da imam nešto protiv iphone, vrv se više nikada neću vratiti na Android, samo mi je neverovatno šta je Huawei uradio sa ovom potrošnjom. Telefon dve godine.
Sledeća stvar što ljudi kažu Ej bio sam na ios nedelju dana i vratio se na Android, ne mogu ios, ne razumem. Ja sam se navikao za dan i super mi je ios. Sve je jednostavno.
Ono što mi se ne sviđa, mada nije strašno, ne mogu ikone od app da stavim gde hoću i slike, video što mi sve stavlja zajedno. I kada sam neke slike prebacio u poseban folder, tamo su opet ostale i gde su sve. Na to se još nisam navikao. Ovo 60 120 herca, primeti se ali meni nebitno, mogao bi lagano da živim sa 60 herca osvežavanje. Kameru nisam isprobavao, no verujem da nema šta da zamerim, nisam ja profesionalni fotograf. Verujem da je tu sve sjajno.
E da, volim težinu što ima iphone, ali nekome će možda biti problem. Kada posle njega uzmem p30 kao perka mi je. 😀