.A5X je za svaku pohvalu jer sa 4 jezgra brise patos sa Tegra 3
nema ništa loše u tome, bolje da potencijalni kupci saznaju za mane ovde, nego da se neprijatno iznenade kad kupe uređaj![]()
U testovima ima bolje rezultate, ali posto je iPad u pitanju onda svaki drugi ce reci da su testovi nebitni. I moguce da nema cak 3 ili 4 puta veci FPS od Tegre ali uvek ga ima, i ja sam lepo rekao da je za pohvalu kako su to postigli sa 4 jezgra, ono sto Tegra ne moze ni sa citavih 12. Kada smo kod tog FPS-a, cak i da moze hardveski tegra tu da se priblizi, ostace problem sa izborom aplikacija/igrica koji ne moze da se poredi sa onim sto ti nudi iPad.@priest77
Ako izneses nesto, onda to podkrepi i cinjenicama. Kazes .
telep te lepo pita 3 puta da kazes na osnovu cega si doneo takav zakljucak, a ti ne daljes odgovor nego ga napadas...
I mene zanima da li je to samo u benchamark testovima ili se to vidi u realnom radu. Ovo nije provokacija, nego najozbiljnije pitam! Nigde nisam video da novi iPad ima 3 puta veci FPS od Tegre 3 (ili nesto slicno) pa da bi prosudio da "brise patos"...
@Uros Novakovic:
+1
Sto se surfanja tice, potpuno se slazem sa tobom. Ponekad je nemoguca misija surfovati na tablet uredjaju bas zbog toga sto ne mozes precizno da ubodes link prstom. Koristio sam iCabMobile na iPad1 i podesio sam da me za svaki link pita da li zelim da ga otvori u novom tabu ili u istom. Cesto je pucao, verovatno zbog nedostatka memorije.
Vidis ovo je najzanimljivija stvar, ne znam da li uopste imas jedan jedini postu u Galaxy Tab temi, a taj uredjaj ti se svidja i ima milion prednostiTrenutno,i ja gledam neki tablet da nabavim preko burazera iz USA, i s obzirom na cinjenicu da vec godinu dana koristim Android, i upoznat sam sa mogucnostima istog, mislim da ce izbor pasti na Galaxy Tab (8" ili 10"). Multitasking, nativ aplikacije,......
^^ Mozda, ali na Android default browseru nikada, ali nikada nisam imao problem.
Jeste imao si nekada iPad1 i dajes savete za iPad3@ priest
Naravno. Da bih nekom uredjaju nasao manu ili istakao prednost moram ga koristiti zar ne?? Ja sam svoje utiske o konkretno iPadu i o Androidu formirao nakon 1 godisnjeg iskustva i svakodnevnog koroscenja obije platforme, za razliku od tebe koji si tipican primjerak danasnjeg "internet" strucnjaka koji sve zna i u sve se razumije na osnovu tekstova sa interneta.
Vidis ovo je najzanimljivija stvar, ne znam da li uopste imas jedan jedini postu u Galaxy Tab temi, a taj uredjaj ti se svidja i ima milion prednosti, dok odavde ne silazis
I sta podrazumevas pod native aplikacije? Da li su to aplikacije napravljene za telefone pa rasirene vestacki na tablet ekranu tako da izgledaju katastrofalno?
Sto se surfa tice, retko ces naici na stranice koje nece raditi lepo na tabletu.
Ja kada trebam nesto na brzinu da potrazim na net, pre cu uzeti iPad u ruke nego pokrenuti PC ili laptop.
Ne znači da nećeš imati nikad, ali nikad.
btw. FYI
Taj android browser je zasnovan na Appleovoj tehnologiji.![]()
Jeste imao si nekada iPad1 i dajes savete za iPad3
Pricas kako si bespotrebno konvertovao filmove, i kako se tebi nije otvorio neki sajt... a da te podsetim ponovo i o GPS-u sta si rekao?![]()
Taj android browser je zasnovan na Appleovoj tehnologiji.![]()
Case in point: during the weekend launch of the new iPad Apple sold over 3 million iPads. How many Android tablets have been activated in the entire history of tablets? 12 million. Meaning Apple sold more new iPads in just one weekend than a quarter of all the Android tablets in the world, ever.
Ne nego je zasnovan na webkit-u, koji je pak zasnovan ka KHTML-u, koji je deo open-sors KDE-a od kasnih devedesetih. Obzirom da je KDE pod GPL licencom, fork koji je startovao apple (kasnije dobio ime webkit) takodje uvek mora da bude open-sors. Danas su najpoznatiji browseri koji koristi webkit guglov chrome i eplov safari a apple, google i nokia su najveci kontributori webkit koda.
Aj da odgovorim pod postulatom svih Apple zilota na ovom svijetu: "It just works" . (sirNemanja, ovo nemoj da shvatis kao da si ti jedan od njih)
Dakle, ja blage veze nemam na kojoj tehnologiji je zasnovan niti kako je napravljen taj browser. Niti me to mnogo interesuje. Znam samo da radi perfektno ono sto ja zelim od njega da uradi.
Apple je najviše doprineo tome da to zaživi. Nije sigurno samo od sebe se probilo na tržište.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari