A apple care koji ces platiti nije *****izam?
Sent from SGS2 using Tapatalk2
Nije poenta u tome da li ces uzeti peoduzenu garanciju sa razlikom u ceni ili ces te pare potrositi na zvake. Poenta je da su cene kod nas ljustenje...
I mene zanima kakva ce da bude ta pristojna cena![]()
Uh, los ti je kurs... 500 dolara je oko 380 eura...Aki, sta su po tebi pristojne cene? Razlika izmedju 500 US-350 eura i kod nas 600 eura?
Za te pare moze da se uzme i produzena garancija. Mislim da je proslo vreme punjenja dzepova nasim reseller-ima.
Jel to i dalje oni ne daju 2 godine garanciju? Ja ne mogu da verujem... Ili jel to samo u Americi? Tek taj apple care je bespotrebno bacanje para, ajde da je 2+1, pa i da kazem da bi' mozda platio...
Sent from SGS2 using Tapatalk2
Uh, los ti je kurs... 500 dolara je oko 380 eura...
Kod nas ce biti izmedju 450 i 500 eura... sto je odlicna cena... u UK je 480, u FR je 490...
Ne kažem ja da ovo tvoje razmišljanje nije rezonski, ali poenta je da je ovo info iz Telenora sa početka 2011., kada je postojala opcija da se iPhone pojavi kod nas regularno, ali se to nije desilo. Razlog je ovaj koji sam naveo, provajderi nisu pristali na ponudu kompanije Apple. E sad, da li je to celokupna istina ili ima još nečega to ne znam.Ja ne verujem da je problem u broju telefona koji bi se prodali. Ajde kad smo već otišli u off da to razjasnimo do kraja, nadam se da se modovi neće naljutiti:
- ako se gleda kupovina koja će se ostvariti na nivou države, otkud iphone legalno u Crnoj Gori?
- ako je odgovor da je crnogorski T-Mobile ispostava strane kompanije, zar to nije slučaj i sa našim VIP-om i Telenorom? Npr hrvatski VIP ima iphone, a srpski nema?
I na to treba dodati porez, za NY oko 9% pa ispadene oko 415.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari