Šta je novo?

iOS 8

@Falcon: kod mene u originalu ta slika izgleda ovako :p
btfewdsvfg.0.jpg

http://www.theverge.com/2014/9/23/6832403/ios-8-adoption-rate-statistics

hehehehe...samo što nije navedeno da Android platformu koristi zilion proizvođača od kojih po neki ne dozvoljavju update na noviji sistem :) tako da nije baš realno poređenje,zar ne?

Nikako da nađem neki pristojan Biznis planer...ima li ko kakav predlog?

Hah, povukli su update, navodno je bilo nekih problema sa fingerprintom... Pre sat-dva sam imao spreman 8.0.1, sad mi stoji 8.0 is up to date

hehehehe...samo što nije navedeno da Android platformu koristi zilion proizvođača od kojih po neki ne dozvoljavju update na noviji sistem :) tako da nije baš realno poređenje,zar ne?
A i nema neke prevelike razlike izmedju JB i KK. Postoje razlike, ali nisu očigledne.

to jeste nego ja govorim o statistici :) blentava i obmanjivačka je to nauka :D

Ipak realnost je da na iOS uredjaju imas daleko bolju podrsku i redovan update mnogo duze nego na androidu, i to nije nikakva obmana.

Poslednja izmena:
Sto je bitno zasto je tolki % verzija androida ili iOS-a, poenta je da je takvo stanje na trzistu. *** sad da je baba deda imala bi k. Ali nije.

Стање на тржишту никад горе по Епл, као што вичу у оној другој теми за афјон 6, ”само што не пропадну”

topsmartphoneoems.jpg

http://www.macrumors.com/2014/09/05/apple-comscore-july-numbers/

Боже како људи дозвољавају себи да пишу такве глупости.

Nije mi jasno zbog cega se svi zalecu da odmah stave novi OS? Ja sve updejte odlozim neko vreme, pre svega zato sto radim neke druge stvari, pa kad nadjem slobodno vreme, pustim update.

Pa nije potrebno 3 dana za update...uvek mozes naci 10-ak min. za to...

Ja ga ubacio... :)

Da li neko ima problem da kada klikne na dugme da izađe iz aplikacije otvori se lista aplikacija u pozadini tj reaguje kao dvoklik?
Dešava se na iP5 sa iOS8 a pre toga nikada.

Kod mene nema tih problema na iPhone 5

Šta se desilo sa baterijom na 8.0.2?
Meni na 5-ci traje osetno duže...
Sad bez problema izgura usage 7 sati...
Čak ga i više drndam.

Da li neko imam problem sa skype-om. Nestalo mi je send dugme :smash:

Ja sam tek sada primetio da su u iOS8 ubacili swipe to delete/replay u Notification Center. Sada jedino fali "clear all"

Ali imam i jedan problem :)
Da li vama radi iCloud Photos sync na windowsu?
Meni jednostavno nece da prebaci slike na PC. Instalirao sam zadnji iCloud app na PC i aktivirao iCloud drive na iPhone ali nista od slika :)

Danas ulazim u Delta City i izvadim telefon kada vidim na zaključanom ekranu, dole levo, suprotno od ikone za kameru stoji ikona H&M (imam instaliranu aplikaciju). Podignem na gore (kao za kameru) i otvori mi se aplikacija :) Jel ovo nešto novo u iOS8 pošto nisam pre primetio? Da, GPS mi je uključen non-stop.

Danas ulazim u Delta City i izvadim telefon kada vidim na zaključanom ekranu, dole levo, suprotno od ikone za kameru stoji ikona H&M (imam instaliranu aplikaciju). Podignem na gore (kao za kameru) i otvori mi se aplikacija :) Jel ovo nešto novo u iOS8 pošto nisam pre primetio? Da, GPS mi je uključen non-stop.
Da odgovorim samom sebi pošto od vas nema vajde :p Stručnjaci za raspravu o baterijama, kamerama i testovima izdržljivosti a o korisnim stvarima niko ništa... tu se sve vidi :) http://blog.estimote.com/post/97824495825/ios-8-pushes-location-context-to-a-new-level-lock

Nazad
Vrh Dno