- Učlanjen(a)
- 31.08.2000
- Poena
- 690
Leksa samo da pitam jel ti ful signal tu gde zivis radis?! Ja prvenstveno necu da radim update zato sto 3g mrezu hvata samo sa 2-3 tacke dok je 2g 4-full ovde u stanu gde sam,a i ovako mi je usage u najboljem slucaju nesto preko pet sati (sa tim da je kod mene usage prakticno screen on time,mnogo akam fon ovih dana)!
Ne bih znao tačno da ti kažem pošto nije nikad full u smislu svih pet tačkica, uvek je 3 ili 4 tačkice, najčešće 3, a nikad nije bio ispod 3. E sad, na android telefonima i onim matorim non-smart uvek je bilo svih 5 tačkica i retko 4, dakle po nekim telefonima je full, a po iphone merilu nije. Dalje, meni je uvek bio uključen 3g (na bilo kom telefonu), pošto mi je takav paket da mi to nije problem, ali nije mi se do sada nikad pojavila "low signal" stavka u Usage. E sad, poslednjih par nedelja često cepam Real Racing 3 i on baš srče bateriju (odprilike nekoliko sati igranja i to je to). Bez igranja, može da izdrži i dan i po bez problema, u smislu, ujutru skinem sa punjača, popodne-uveče idućeg dana ga stavim na punjenje. Moj subjektivni utisak je da sa ios8 nekako se baterija malo duže "razvuče" (opet pričam kad ne igram RR3), lupio sam 10%, ali tako nešto, možda sat duže izdrži nego ranije sa normalnom upotrebom. Opet, to je čisto subjektivno, nisam merio niti eksperimentisao, mrzi me da se bakćem pošto sam sasvim zadovoljan.