Šta je novo?

iOS 27

Jedini benefit mi je da crpe bateriju vise nego 26, trebao sam da ostanem na 26.7... 😢

Siri te proucava,zavrsice za dan,dva i onda ce sve biti ok.😂

Ali koji mozak u Applu gura ovaj glass ja ne znam, providne/jedva citljive lock screen notifikacije su uzas, cak i kad se glass efekat podesi na minimum. Sve je bilo ok na v26.
Bukvalno kada se postavi na minimum je potpuno solid ne znam kako imas problema da citas. A ima nas i poprilican broj ljudi koji obozava liquid glass ja sam stavio da bude maksimalno, obozavam taj dizajn, podseca me na windows 7 i frutiger aero estetiku.
Inace, mogli bi da srede tastaturu vise majku mu i odziv kad pipnem na fokus na kameri je previse spor ima bas solidna kolicina vremena dok pipnem ekran i on onda fokusira

Poslednja izmena:
Da li je nekome odradio indexing? Meni i dalje indexuje, jos 3 sata i procice 24h. Zanima me da li je neko osetio stvarno neke razlike posle indexovanja?

Meni i dalje radi, ali ne vidim uopste da ga to nesto usporava (17 pro).
Ne usporava ni meni, sve mi je identicno kao na ios 26, a na redditu mesecima pisu kako je sve fluidno, telefon leti na ios27 beti, ovo preporadja i matore telefone, al kod mene nema apsolutno nikakve razlike, mozda mi je cak i baterija losija, brze mi se praznio sinoc posle updatea (17 pro max)

Očekujte da barem nedelju dana neće biti neke prevelike razlike dok se sve slegne

Ako bi mi telefon ubrzao i baterija duže trajala mogao bih i da se pomirim sa tim da ću imati manje slobodnog prostora na socijali pa bih i prešao sa iOS 18. Ali ko može to da garantuje? Većina priča na netu mi deluju kao placebo efekat bez egzaktne potvrde.

Iphone 15 od odmah radi primetno bolje, dok moj 16pm isto kao 26, bas nista spec. Ne znam sta je ovde novi sistem 😂

Ako bi mi telefon ubrzao i baterija duže trajala mogao bih i da se pomirim sa tim da ću imati manje slobodnog prostora na socijali pa bih i prešao sa iOS 18. Ali ko može to da garantuje? Većina priča na netu mi deluju kao placebo efekat bez egzaktne potvrde.
Radili su geekbench itd npr. na 17 pro sa ios 26 i 27 i 27 je bio marginalno bolji mada se to ne bi videlo u stvarnom svetu ali i dalje impresivno koliko su upeglali sistem. Meni licno sve nekako deluje fluidnije bolje na 17 pro

Meni nova Siri ne radi, kao ni ove nove funkcije za obradu slike. Takođe imam S bug, isto mts mreža. 17icu nosim:

Prilozi

• IMG_2384.webp
    IMG_2384.webp
    33.9 KB · Pregleda: 69
  • IMG_2385.webp
    IMG_2385.webp
    22.5 KB · Pregleda: 70
I dalje ne mogu da verujem da nisu resili ovaj bag sa praznom notifikacijom. I sto se tice vibera užasno je nečitljiv ovaj gornji deo.

I ovaj bag kada kačim slike na forum 😁

Prilozi

Što se tiče socijala modela, kod mene 15-ca leti kako radi u odnosu na 26.xy verzije.
Baterija mi je zadnjih mesec dva na Service modu (treba da odnesem da zamene) i ne mogu da tvrdim, pošto je od juče popodna na verziji 27, ali čini mi se da je mnogo bolje stanje. Prilično sam ga puno koristio u odnosu na moje svakodnevno koriščenje u od juče i sada je pala ispod 30%.
Wallet i ubacivanje svakakvih kartica je opcija koja mi baš odgovara ali nisam isprobao danas... Videćemo da li radi kako treba.

Ja jos na waiting listi za Siri Ai od 2h jutros 🤣🤣…

Ja sam danas uradio update na 27 ip17 pro i vidi se da znatno brze otvara aplikacije.Videcemo ovih dana kada se stabilizuje.Sutra cu da uradim clean instal preko itunesa jer nikako ne mogu da nadjem gde sam iskljucio ono za prekidanje poziva na power dugme.

Ja sam potpuno preskočio iOS 26 i evo nakon skoro 14h sa iOS 27 na iP16 Pro mogu reći da je vredelo čekanja.

Bagova nisam imao, telefon radi tečno i bez štucanja, baterija se logično praznila brže tokom čačkanja telefona tokom dana i pozadinskog indeksiranja koje još uvek radi i sve u svemu mogu reći da mi novi OS radi stabilno poput 18ce.

@shiza: pod Settings/Accessibility/Touch/Prevent Lock to End Call možeš ponovo da uključiš.

Instalirao sad iOS 27.
U suštini sve je to isti k, da se ne lažemo.
Telefon leti. Nerealno.
Znam da ogromna baza korisnika ima 13 Pro/Pro Max pa kapiram da neće da se igraju sa tolikom bazom ali telefon kida. Godinama star telefon.
Fuckin' legenda!
Tvrdim da je 13 Pro Max u Top 3 najboljih iPhonea svih vremena. Ako nije i najbolji. Ima sve.
Uostalom, ne želim da menjam svoj iPhone 13 Pro Max ali sam zato apsolutno nepotrebno ali vođen ljubavlju prema Appleu kupio Apple Watch Series 11. Apsolutno poštovanje za Samsung... Uvek.
Ali Apple je tata.

da da, imas ovde info.
sa icloud+ dobijas besplatno tv i igrice.
Одличан потез да се добију преплатници ако остану ове цијене добиће велики број људи.

Како вам се чине ai опције? Шта је вађ добро? Ја нисам још гледао нешто више

Nazad
Vrh Dno