Nikola mJet
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.04.2018
- Poena
- 395
Ne prikazuje vreme punjenja koje je preostalo. E sad stavio sam ga sa 88% ne secam se je pokazivao do 80% vreme , a posle ne...
Prikazuje do 80%, posle toga prikazuje kada se u udje u settings pa batttery.Ne prikazuje vreme punjenja koje je preostalo. E sad stavio sam ga sa 88% ne secam se je pokazivao do 80% vreme , a posle ne...
Telekom Srbija mreža, i meni isto stoji s umesto mt:s ,...Nakon updatea na 27, pojavilo mi se neko s u gornjem levom uglu. Zna li neko šta je to?
Pogledajte prilog 553394Pogledajte prilog 553395
Pod šta Vam spada ekran mini ili normalne veličine 🙂? Ja imam iPhone 14 ( običan ),...Pa barem smo našli bag ako ništa drugo 🤓. Mini ili ekran normalne veličine?
Ja sam kad je public beta izašla čekao možda 15ak minuta, tako da to ne bi trebao da bude problem, mada moguće da je sada "gužva".Izneverovah da sa zvaničnim ažuriranjem nisu pustili Siri AI, već moraš da se prijaviš i čekaš za Betu. Ovo postaje krajnje razočaravajuće, vrhunac je definitivno postignut sa 16 pro, sve potonje je degradirajuće.
Pitanje: da li je neko ranije na ios 27 imao problem sa Raiffeisen/Wallet app? Ne bih da me neprijatno iznenadi u inostranstvu sad za koji dan...
I: neće ni biti dostupan za Evropu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari