Šta je novo?

iOS 27

Ne prikazuje vreme punjenja koje je preostalo. E sad stavio sam ga sa 88% ne secam se je pokazivao do 80% vreme , a posle ne...

Instalirao sam i apsolutno ne vidim razliku u performansama, na redditu pisu vec duze vreme kako beta ubija koliko je brzi i fluidniji sistem, apsolutno identicno kao i na 26 kod mene

To je bilo na početku.
Kada su krenuli sa betama za 27 sigurno su poboljšanja implementirali i u 26 sa silnim update-ima.

Nakon updatea na 27, pojavilo mi se neko s u gornjem levom uglu. Zna li neko šta je to?

IMG_1175.webpIMG_1176.webp

^ Koristiš drugu Sim karticu.

Onda može biti i skraćenica jer je adaptirano za Mini ekran. Šta se otvara kada klikneš na S?

Pa barem smo našli bag ako ništa drugo 🤓. Mini ili ekran normalne veličine?

Ja ga na 13 pro instalirah pa sta bude odmah sam novu pozadinu njegovu stavio 😂

Bogme, na ip15 pro malo usporilo ili ce se kasnije malo ispeglati i ubrzati ali ne verujem... 🙄

Idemo Nis and Belgrade
Nerealno
IMG_1156.webp

Meni već 45 min stoji na 4 sata remaining ... 12 gb. A nekome prolazi za pola sata. Verovatno ima i koliko su provajderu zagušeni linkovi ka apple serverima.

Ma ja mislim da smo uhvatili mozda pola sata-sat ranije nego sto su pustili globalno, meni je download trajao 6min

ne znam dal ima veze al yettel je kod mene.
@spavach

probajte onu foru da ugasite bt
takodje, ceo svet skida update, serveri su preoptereceni.

Izneverovah da sa zvaničnim ažuriranjem nisu pustili Siri AI, već moraš da se prijaviš i čekaš za Betu. Ovo postaje krajnje razočaravajuće, vrhunac je definitivno postignut sa 16 pro, sve potonje je degradirajuće.

Pitanje: da li je neko ranije na ios 27 imao problem sa Raiffeisen/Wallet app? Ne bih da me neprijatno iznenadi u inostranstvu sad za koji dan...

I: neće ni biti dostupan za Evropu...

Poslednja izmena:

Meni piše da će da radi optimizaciju u pozadini neko vreme

Izneverovah da sa zvaničnim ažuriranjem nisu pustili Siri AI, već moraš da se prijaviš i čekaš za Betu. Ovo postaje krajnje razočaravajuće, vrhunac je definitivno postignut sa 16 pro, sve potonje je degradirajuće.

Pitanje: da li je neko ranije na ios 27 imao problem sa Raiffeisen/Wallet app? Ne bih da me neprijatno iznenadi u inostranstvu sad za koji dan...

I: neće ni biti dostupan za Evropu...
Ja sam kad je public beta izašla čekao možda 15ak minuta, tako da to ne bi trebao da bude problem, mada moguće da je sada "gužva".

Rade Raiff app i wallet besprekorno još od iste te public bete.

Nazad
Vrh Dno