strahinjas
Čuven
- Učlanjen(a)
- 01.02.2005
- Poena
- 665
Meni to pada na pamet s vremena na vreme, ali zaista mi se ne cima opet sve da podešavam ispočetka (hoću reći: uvek bih vratio backup).
Radi.Drugari, da li vam radi app banke inteze?
Hvala
Pritisni brzo volume up, pa volume down isto brzo i onda nakon toga drzi power dok se ne pojavi jabukaMeni upravo zakucao ipad skroz. Ne mogu da ga ugasim ni na dugme ni preko ekrana. Ni jednu aplikaciju ne otvara, niti mogu da uđem u podešavanja. Brisala sam neke aplikacije koje ne koristim i obrisala sam nesto što je u tom momentu radilo u pozadini i tad je zakucao. Ako sam ne dodje sebi moraću da čekam jedno 7 dana da se isprazni baterija i ugasi. Od početka sam bila na beta verzi sistema i ovako loše nije bilo.
I da hoćeš ne možeš , nema nazadKoje je ovo sm*će majko moja. Bugovi milion, tema kao da sam na amaterski odrađenoj mac temu za linux, bateriju bukvalno isisava. Za nekog ko potpuno kontroliše softver i hardver ovo je za plakati.
Vratiću na ios 15 i to je to.
Kako ne može? 3uTools program.I da hoćeš ne možeš , nema nazad
Pomoglo je priključenje na punjač. Sam je se restartovao. Baš čudno da ovoliko bagova ima. Procreate mi je pre neki dan trošio 66% baterije.Pritisni brzo volume up, pa volume down isto brzo i onda nakon toga drzi power dok se ne pojavi jabuka
To zaglupljivanje se desilo letos i mojoj prijateljici na IP 15, IOS 18...Tako da nije to specijalnost 26-icePomoglo je priključenje na punjač. Sam je se restartovao. Baš čudno da ovoliko bagova ima. Procreate mi je pre neki dan trošio 66% baterije.
?Inače primetih da su safari u potpunosti unuštili. Gomila bugova, odvratna tema i raspored funkcija, užas. Ovo treba da je beta, a ne konačni stabilni softver.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari