Šta je novo?

iOS 26

poslao sam ti sta treba da uradis.

Sjebao sam 😁 . Settings-sound and heptics-System haptics mora biti ukljuceno.

26.0.1 iP15PM U.S Model

Prilozi

• IMG_3328.png
    IMG_3328.png
    104.1 KB · Pregleda: 28
  • IMG_3329.png
    IMG_3329.png
    124.2 KB · Pregleda: 28
  • IMG_3330.png
    IMG_3330.png
    119.4 KB · Pregleda: 28
ne vibrira kad zoves i kad se neko javi?:unsure:

Koji je model telefona? Da li ti u drugim slucajevima vibracija normalno radi, ili samo tu nece?

aj jos ovo, settings-saound and haptics - haptics-always play @Nikola mJet

16PM, vibraciju inace ne koristim, i haptic na always je ukljucen i nista, doduse i ne bi voleo haptic da mi tandrce kod zvoni, samo mi treba kad se veza uspostavi.. aj cekam sledeci update mozda proradi
Doduse AI mi je iskljucen mozda je i to pametna fungcija :)

Ako sam dobro razumeo, tebi vibracija ne radi ni u drugim slucajevima i pored toga sto si je ukljucio?

ja sam razumeo da mu je vibracija (haptics) iskljucena jer ne voli da telefon tandrce

ahhahaha.Ja sam razumeo da covek hoce haptic da mu radi samo kada uspostavlja vezu,a za ostale stvari da ne radi.Ali njemu izgleda uopste ne radi iako je ukljucen.

Ja bih voleo isto to da moze da se namesti,samo za uspostavku veze da zavibrira,a za ostale stvari da nije u funkciji.

Radi meni i haptic i vibrate, sve radi sem kad uspostavim vezu. Ja zelim da namestim da mi svi haptici i vibracije budu off, a da zavibrira kad se veza uspostavi. Probacu bas kroz shortcut da iscackam. Elem ovaj ios 26 iz dana u dan sve gore radi, bas je budjav.

Ni kod mene ne vibrira kada se uspostavi veza. Zavibrira kada se zavrsi poziv. 16 pro, ios 26.0.1.

Meni se to popravilo kada sam uradio update na 26.1 beta 2 ( developer beta ). Tako da je to definitivno bug u prethodnim verzijama, nekome radi, a nekome ne.

Vrh Dno