Kako ti se cini ?Izasla beta 3 developer
Za početak telefon hladniji konačno, fluidnost je mislim još bolja brže otvara zatvara aplikacije, kada se spusti kontrolni centar ima neke zanimljive bouncy animacije. Za bateriju je još rano 😂Kako ti se cini ?
I meni. S tim što je telefon bio ne upotrebljiv u nekim situacijama a na ipadu se trokiranje primercivalo samo kad se svajpuje u sve aplikacije. Na 26.1 beta 2 je mnogo mnogo bolje.Meni je 26.0.1 razvaljivao bateriju. Mnogo je bolja situacija na 26.1 beta 2.
Ja sam na beti godinama, desava se da poneka app zabaguje, tastatura takodje.. (pricam o prvim verzijama)Koliko je bezbedno da predjem na betu i čekam 26.1 stable? Šta može da pođe po zlu?
Reset telefona mi nije opcija.
Koliko je bezbedno da predjem na betu i čekam 26.1 stable? Šta može da pođe po zlu?
Pazi, jedini bug na koji sam naleteo je kada aktiviram tajmer ima vizuelni bug. Nestane iz aplikacije, ne prikazuje otkucavanje tajmera dok se ne zakljuca telefon. Prikazuje ga regularno na zakljucanom ekranu i kada se otkljuca telefon opet ga prikazuje u aplikaciji kako otkucava.Koliko je bezbedno da predjem na betu i čekam 26.1 stable? Šta može da pođe po zlu?
Hard reset uvek i pre i posle update-aAžurirao mi se jedan telefon na 26 sam. Ne rade mi obični pozivi i poruke, ni da zovem ni mene niko ne može da dobije, radi samo interent. Neki predlog?
Reset network settings sam probao odmah i ništa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari