26.1 beta 4 i dalje postoji problem sa CarPlay. Konekcija je izdrzala 10 minuta voznje i onda je krenuo ponovo da brljavi.
Postoji naravno rizik. Ako nešto slučajno nije u redu a nemaš backup onda je jedini način povratka na stabilnu verziju kompletno brisanje podataka. Dobra praksa je pre svake nove verzije sačuvati podatke na komp, jer je baš mukotrpan proces podesavanja iznova. Moze i icloud backup ali po meni je kompletniji preko PC-ja.a, postoji rizik kad se ide na betu?
I ja sam bez back up presao![]()
Ja na 17pro nemam problem sa CarPlay, ali imam problem koji, kako sam shvatio postoji odavno na IOS-u, a tice se sinhronizacije kontakata i liste poziva preko bluetooth-a i automobila. Naime, kada koristim CarPlay, IOS preuzima rukovanje kontaktima kroz njega, i sledeci put vise ne dozvoljava autu da ponovo povuce kontakte preko bluetooth-a dok se ne restartuje Iphone. Zelim sa koristim telefon u autu bez da pokrecem CarPlay. Posto sam od skora presao sa Androida na IOS, ovo mi je jedna od mnogih stvari neshvatljivih na IOS-u.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari