Šta je novo?

iOS 26

bas su lepo ukrojili :D

inace primecujem blago poboljsanje baterije, ne desava se vise drasticno curenje, isto potvrdjuje i moja supruga. kao da se indeksiranje zavrsilo, a trajalo je dobrih 10 dana :D

Da li neko ima problem od update na iOS 26 da je AppStore užasno spora? Kad kažem sporta mislim specifično na vreme koje je aplikaciji potrebno da proveri da li postoje neka ažuriranja. Zna da traje i po minut.
Jednom kad izbaci, download ide normalno.

Kad se izlogujem sa srpskog naloga i ulogujem na turski, provera traje par sekundi, što čini stvari još čudnijim.

Probao sam force reboot, wifi/4g, log out, log in, ali ništa. Ista stvar se dešava i na ipad-u. Kao da je nešto do naloga, ali pojma nemam šta.

Da li neko ima problem od update na iOS 26 da je AppStore užasno spora? Kad kažem sporta mislim specifično na vreme koje je aplikaciji potrebno da proveri da li postoje neka ažuriranja. Zna da traje i po minut.
Jednom kad izbaci, download ide normalno.

Kad se izlogujem sa srpskog naloga i ulogujem na turski, provera traje par sekundi, što čini stvari još čudnijim.

Probao sam force reboot, wifi/4g, log out, log in, ali ništa. Ista stvar se dešava i na ipad-u. Kao da je nešto do naloga, ali pojma nemam šta.
Da li koristis neki vpn, ad blocker ili slicno?

VPN imam ali nije mi aktivno upaljen, a AD blocker imam samo kao Safari ekstenziju. U istom setupu na turskom nalogu sve odmah učitava, tako da ne deluje mi da je to.

Jedino da probas developer betu 26.1 ili da sacekas, ne bih znao do cega je

Developer beta 26.1 kod mene ima problem sa tastaturom.

I kod mene, na ivici je da bude neupotrebljiva, tako da sacekajte...

Nazad
Vrh Dno