Darko Smiljkovic
Poznat
- Učlanjen(a)
- 19.02.2023
- Poena
- 25
Po meni Safari je super odradjen, iskreno meni je bolji nego ranije.
Pogledaj u Accessibility moguće da su ti upaljeni reduce transparency i increase contrast.
S tim sam resio crno iza donjeg reda ai ostavio iskljuceno, sada mi notifikacije izgledaju providno, vama je to ok?^ Kako je kolega na prethodnoj strani napisao, ti samo uključi Reduce Transparency
Ili će sve da ti bude providno, ili ništa neće biti providno. Tvoj je izbor.S tim sam resio crno iza donjeg reda ai ostavio iskljuceno, sada mi notifikacije izgledaju providno, vama je to ok?
meni ostalo istoDal smem moj stari 11 pro max prebacit na ios 26 bh mi je 75% ocekujem da ga spusti na 70 ako instaliram 26ticu 😂
Sve i da vratiš na 18.7, samo si odložio neminovno jer em će novi modeli dolaziti sa 26icom po defaultu, em će podrška za 18.x da istekne kad tad, tako da je možda bolje da kreneš od starta da navikavaš oči i mozak na novi dizajn, vremenom se navikne čovek iako 26ica ima solidan broj bisera, sećam se da je ovako, možda čak i gore bilo kad se prelazilo na iOS 7, ko je to preživeo, ovo sad je limunadaRazmišljam da se vratim na IOS 18.7. Meni je ovaj dizajn i čitljivost katastrofa.
Kako vam se cini potrosnja baterije i zagrevanje telefona ?
To me jedino i drži da se ne vraćam, znam da je to budućnost i da protiv toga ne mogu.Sve i da vratiš na 18.7, samo si odložio neminovno jer em će novi modeli dolaziti sa 26icom po defaultu, em će podrška za 18.x da istekne kad tad, tako da je možda bolje da kreneš od starta da navikavaš oči i mozak na novi dizajn, vremenom se navikne čovek iako 26ica ima solidan broj bisera, sećam se da je ovako, možda čak i gore bilo kad se prelazilo na iOS 7, ko je to preživeo, ovo sad je limunada
Ja imam običan 11 i bh 71 i nije mi ios 26 spustio ništa i dalje je bh 71%Dal smem moj stari 11 pro max prebacit na ios 26 bh mi je 75% ocekujem da ga spusti na 70 ako instaliram 26ticu 😂
Ja ovo nisam ni znao da moze, alal vera na brzini 😂Meni licno za sad smeta sto sada ne mogu da swipe-ujem Home Screen stranicu dok se ne zavrsi animacija otkljucavanja, to jest dok sve ikonice aplikacija ne ''padnu'' na mesto. Na iOS 18 i predhodnima to nije bio slucaj i reagovalo je odmah.
Nedavno je netko na jednom drugom forumu imao isti problem, rekli su mu ovako: Ne treba, svajpaj od adress bara prema gore.Nadam se da će ispraviti par stvari, meni na iPhone 13 ponekad zaštuca sekund dva između otključavanja i početka te animacije slaganja ikonica. Safari je lep ali me nervira što je sad all tabs na dva koraka, umesto odmah u ćošku kao što je bilo ranije. I zbunio me je bio Control Centar na momenat, otvorim i čudim se što su mi prekidači za svetlo šareni, jedan ljubičast jedan zelen, kad ono pali preko ikonica za Twitch i Spotify, pa se obojili kroz glass efekat. Sve u svemu sviđa mi se retro vajb, malo poseća na stari skeuomorphic dizajn.
U pravu si, radi. I meni je smetalo što su promenuli pristup tabovima. Ovo mi je ok, malo se treba navićiNedavno je netko na jednom drugom forumu imao isti problem, rekli su mu ovako: Ne treba, svajpaj od adress bara prema gore.
Možda pomogne, ne znam, nemam instaliran ios 26 na primarnom telefonu pa da ti to potvrdim.
Dgoran je pomenuo imas opciju u settings safari gde mozes da vratis stari sistem na dugme da dolazis do tabova, ides u sekciju tabs i cekiras bottom.U pravu si, radi. I meni je smetalo što su promenuli pristup tabovima. Ovo mi je ok, malo se treba navići
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari