Darko Smiljkovic
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 19.02.2023
- Poena
- 24
Po meni Safari je super odradjen, iskreno meni je bolji nego ranije.
Pogledaj u Accessibility moguće da su ti upaljeni reduce transparency i increase contrast.
S tim sam resio crno iza donjeg reda ai ostavio iskljuceno, sada mi notifikacije izgledaju providno, vama je to ok?^ Kako je kolega na prethodnoj strani napisao, ti samo uključi Reduce Transparency
Ili će sve da ti bude providno, ili ništa neće biti providno. Tvoj je izbor.S tim sam resio crno iza donjeg reda ai ostavio iskljuceno, sada mi notifikacije izgledaju providno, vama je to ok?
meni ostalo istoDal smem moj stari 11 pro max prebacit na ios 26 bh mi je 75% ocekujem da ga spusti na 70 ako instaliram 26ticu 😂
Sve i da vratiš na 18.7, samo si odložio neminovno jer em će novi modeli dolaziti sa 26icom po defaultu, em će podrška za 18.x da istekne kad tad, tako da je možda bolje da kreneš od starta da navikavaš oči i mozak na novi dizajn, vremenom se navikne čovek iako 26ica ima solidan broj bisera, sećam se da je ovako, možda čak i gore bilo kad se prelazilo na iOS 7, ko je to preživeo, ovo sad je limunadaRazmišljam da se vratim na IOS 18.7. Meni je ovaj dizajn i čitljivost katastrofa.
Kako vam se cini potrosnja baterije i zagrevanje telefona ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari