Šta je novo?

iOS 26

Meni je predzadnja beta bila super sto se baterije tiče, poslednja katastrofa i ova sad zvanična verzija mislim da je ok. Iz nekog razloga, posle svakog ažuriranja, moram da isključim pa uključim silent mod na telefonu inače zabaguje na silent svaki put iako je isključen.

Kako podesiti da kad notifikacije stignu na zakljucan ekran da ne budu providne nego kao i ranije?
Stavljeno mi da se uvek prikazuje sadrzaj i od kad sam na ios26 bas se slabo vidi

Dal smem moj stari 11 pro max prebacit na ios 26 bh mi je 75% ocekujem da ga spusti na 70 ako instaliram 26ticu 😂

Razmišljam da se vratim na IOS 18.7. Meni je ovaj dizajn i čitljivost katastrofa.
Sve i da vratiš na 18.7, samo si odložio neminovno jer em će novi modeli dolaziti sa 26icom po defaultu, em će podrška za 18.x da istekne kad tad, tako da je možda bolje da kreneš od starta da navikavaš oči i mozak na novi dizajn, vremenom se navikne čovek iako 26ica ima solidan broj bisera, sećam se da je ovako, možda čak i gore bilo kad se prelazilo na iOS 7, ko je to preživeo, ovo sad je limunada

Iskren da budem meni prija promena, nisam ocekivao da ce mi ovako leci, obicno kad ni ne ocekujem nesto previse budem iznenadjen 😃

meni sve isto kao i pre dva dana

Nazad
Vrh Dno