Šta je novo?

iOS 26

Meni je predzadnja beta bila super sto se baterije tiče, poslednja katastrofa i ova sad zvanična verzija mislim da je ok. Iz nekog razloga, posle svakog ažuriranja, moram da isključim pa uključim silent mod na telefonu inače zabaguje na silent svaki put iako je isključen.

Kako podesiti da kad notifikacije stignu na zakljucan ekran da ne budu providne nego kao i ranije?
Stavljeno mi da se uvek prikazuje sadrzaj i od kad sam na ios26 bas se slabo vidi

Dal smem moj stari 11 pro max prebacit na ios 26 bh mi je 75% ocekujem da ga spusti na 70 ako instaliram 26ticu 😂

Razmišljam da se vratim na IOS 18.7. Meni je ovaj dizajn i čitljivost katastrofa.
Sve i da vratiš na 18.7, samo si odložio neminovno jer em će novi modeli dolaziti sa 26icom po defaultu, em će podrška za 18.x da istekne kad tad, tako da je možda bolje da kreneš od starta da navikavaš oči i mozak na novi dizajn, vremenom se navikne čovek iako 26ica ima solidan broj bisera, sećam se da je ovako, možda čak i gore bilo kad se prelazilo na iOS 7, ko je to preživeo, ovo sad je limunada

Iskren da budem meni prija promena, nisam ocekivao da ce mi ovako leci, obicno kad ni ne ocekujem nesto previse budem iznenadjen 😃

meni sve isto kao i pre dva dana

Sve i da vratiš na 18.7, samo si odložio neminovno jer em će novi modeli dolaziti sa 26icom po defaultu, em će podrška za 18.x da istekne kad tad, tako da je možda bolje da kreneš od starta da navikavaš oči i mozak na novi dizajn, vremenom se navikne čovek iako 26ica ima solidan broj bisera, sećam se da je ovako, možda čak i gore bilo kad se prelazilo na iOS 7, ko je to preživeo, ovo sad je limunada
To me jedino i drži da se ne vraćam, znam da je to budućnost i da protiv toga ne mogu.

Juče ga ažurirah na 26icu (16PM) i mogu vam reći da ima nekih gličeva u radu npr skrolovanje mi ponekad zabaguje i slično, ali ok to će se ispeglati verujem a nisu nešto kritični da me ubijaju u korišćenju. E sada ono što me brine uđem u podešavanja krenem da podešavam ponešto a telefon kao ekspres ringla. Ako se nastavi grejanje još dan dva. Vraćam se ja na 18.7 dok ne srede te ludorije. Po pitanju funkcija ništa apsolutno ništa spektakularno. Radovao sam se malo automiks opciji ali ja ili radim nešto pogrešno ili to ne radi ako je region Srbija a možda ne znam da podesim pa nagađam. Translate muzike ne radi tek poneka pesma tako da je to u mojim očima ozbiljan minus. Ne znam pa nagađam. Ono što mi se svidelo isto je da sada homepod mini ima crossfade što mi ne neverovatno da to nije postojalo od starta ali hajd sad.

To su mi utisci za sada jer nekako sve je na istom mestu i sve isto radi samo ima ovaj glass skin koji je ponekad super a ponekad ****** od situacije do situacije. Pa videću.

instalirah i ja pre 24h , isto sve samo providno , sto neko rece ko windows vista nekada a pojedine ikonice su kao iz Android telefona tamo neke 2011 god.Radi okej ne zagreva ne trosi bateriju rapidno itd , ma da ja sam odradio factory reset pre toga doduse sa sacuvanim podacima , sve u svemu zanimljivo malo promene i tacno je da su neke stvari nepregledne tipa kad skrolam nesto.

Nazad
Vrh Dno