Slažem se, evo nakon 2 sata i 2 restarta sve već bolje deluje, fluidnije...A ona prica kao ostaviti mu bar 24 sata da se sve ugnezdi kako treba.......kao sto je uvek i bilo
Telefon je u pitanju, nije avionKazite mi jel ima neodlucnih, i onih koji svojevoljno ostaju na 18ci?
Ja imam poprilicno losa iskustva i u nekom trenutku sam odlucio da ostanem na izvornoj verziji, finalnoj iteraciji, znaci 16 pro, ios 18.6.2 (ili mozda 18.7 kad mi se pojavi).
Inace sam paranoican zbog loseg iskustva sa 13com (usporavanja, glitchevi, zestoki padovi bh) da sam sad sa 16 pro od pocetka izbegavao OTA update i sve radio preko itunesa i da kucnem u drvo, nisam imao problema.
IOS 26 koliko god bio pozeljan, mislim da cu zazaliti i u neko dogledno vreme necu prelaziti, svakako cu pratiti iskustva ljudi...
NLB mKlik i NLB Pay rade, apple pay nisam probao ali verovatno je ok.Mbank(komercijalna) i apple pay rade bez problema?
Kod mene je bilo ili 18.7 ili 26.0. Ti kao da si odabrao ovaj prvi.A da li ima nekoga da mu uopšte ne nudi update? Kod mene je ovako. IP 15 pro max
Riflešuj još jednom, pojaviće ti se dole na dnu.A da li ima nekoga da mu uopšte ne nudi update? Kod mene je ovako. IP 15 pro max
Jeste, hvala puno, na prethodnom je bilo upaljeno ali nije mi tako bilo oci kao sada, hvala jos jednomPogledaj u Accessibility moguće da su ti upaljeni reduce transparency i increase contrast.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari