Šta je novo?

iOS 18

A da probate sa prestankom deljenja lokacije,na njegovom telefonu pa posle opet dodate?

I to smo probali. Probali smo sve savete koje apple i generalno internet deli,tako da mogu samo da predpostavim da je bag u pitanju,i da ce mozda nekim apsejtom biti resen. Ali svakako uzasno iritirajuce.

I sign out sa naloga skroz?

Verovatno neće da pomogne ali probaj. Mene je počeo da prikazuje drugima u familiji po nekim njivama ili nedostupnog.
Kada sam ugasio VPN je sve bilo kako treba. Radilo normalno sa VPN na prethodnim verzijama iOs-a i na nekoj 18-ci se poremetilo.
Trenutno nikako da dohvatim 12-cu od sestričine, isti problem se pojavljuje. Kada je pregled po People ne vidim je gde se nalazi (javi nedostupna ili slično) dok sa Devices pregledom je lociram. Budu tu kod mene povremeno preko leta pa ako uspem nešto da uradim napisaću.

Attention aware feature i dalje nisu resili sa 18.6.
Zvono se ne utisava kada je telefon zakljucan.:cautious:

Mozda,ali je resio moj problem (gore naveden) sa deljenjem lokacije kod klinca. Cim sam odradila apdejt na njegovom telefonu,proradilo je (a pokusala sam pre apdejta opet i nista),tako da su verovatno ispravili taj bag.

Je l se desava nekome da mu nestaje aplikacija iz onog donjeg reda od 4 aplikacije na home screen. Vec 5-6 put nestaje prva aplikacija u redu

Za sad ne.
Nestaje mi address bar iz Chrome, trajanje baterije je kraće za trećinu, itd.

Meni se baterija ne troši evo za dva dana ode 70-ak procenata sa 9 sati ekrana... 16 PM

Prilozi

• IMG_2919.png
    IMG_2919.png
    124.6 KB · Pregleda: 19
  • IMG_2920.png
    IMG_2920.png
    128.2 KB · Pregleda: 18
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno