Vrhunska baterija kad se ne koriste aplikacije 😭😭Meni se baterija ne troši evo za dva dana ode 70-ak procenata sa 9 sati ekrana... 16 PM
Onako 🤪Meni se baterija ne troši evo za dva dana ode 70-ak procenata sa 9 sati ekrana... 16 PM
Pa i ne koristis nista osim safarija, logicnoMeni se baterija ne troši evo za dva dana ode 70-ak procenata sa 9 sati ekrana... 16 PM
A kako ti je tih 76% u realnom korišćenju? Koliko primećuješ da je lošija baterija kad ga koristiš?76% mi je battery health ima tako stoji vise od pola godine sad cu bas ovaj 18.6 instalirat i ocekujem nekoliko procenata jos da skije bh-a 😂
Uzeo ga sa 85% krajem 2023 kod poznanika jednog i primetna je razlika u trajanju tad sa 85 i sad kad je 76% i ja sam bio iz one price da je to samo neka varka fora njihova iz apple-a ali sot nije isti sad sa 76% i kad je imao 85%A kako ti je tih 76% u realnom korišćenju? Koliko primećuješ da je lošija baterija kad ga koristiš?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari