Ubacis u import dns proxy rules
Jel radi na chrome ili moram safari ipak?
Jel ovako treba da bude kao na screenshotovima?
According to Apple's release notes, the iOS 18.3.2 update adds important bug fixes and security updates. On some devices, it fixes an issue that could prevent playback of some streaming content.
Mobilna aplikacija. Dešavalo mi se to kad promenim šifru za Outlook ali unesem novu u mail i to je to. Ovo sad neće niti sam menjala šifru uopšte u skorije vreme.Privatni ili poslovni mail? Mobilna aplikacija ili desktop?
Jel ovo ima veze sa Shazam aplikacijom? Posto sam drzao instaliranu full verziju, i jedno jutro se probudio sa potrosenom baterijom, gde je pisalo 11 sati u pozadini Shazam. I morao da je obrisem.Uglavnom ovo:
i kod mene isti problem probaj da prebacis u podesavanjima na face id da ti trazi , a ne sifru i radice normalno...Mobilna aplikacija. Dešavalo mi se to kad promenim šifru za Outlook ali unesem novu u mail i to je to. Ovo sad neće niti sam menjala šifru uopšte u skorije vreme.
Mislim da nije on u pitanju, već kada se emituje sadržaj sa striming platformi. Što se tiče Shazama, ako ti je skidao bateriju i pored ugašene Background App Refresh opcije, jedino ti ostaje da ga koristiš u sklopu iOS-a.Jel ovo ima veze sa Shazam aplikacijom? Posto sam drzao instaliranu full verziju, i jedno jutro se probudio sa potrosenom baterijom, gde je pisalo 11 sati u pozadini Shazam. I morao da je obrisem.
Na šta se misli, kako u sklopu IOS-a?jedino ti ostaje da ga koristiš u sklopu iOS-a.
Da odgovorim za nekoga kome se možda isto desi. Settings-contacts-contacts accounts i tu se ažurira šifra za Outlook.Ljudi jel zna neko zašto mi stalno izlazi popup da unesem šifru za Outlook nalog? Koristim outlook mail i već sam uklonila i ponovo unela šifru za Outlook ali nije do toga, izlazi mi opet. Nema šanse da nađem gde treba da ažuriram šifru.
Ovo je koliko sam video opcija samo za prepoznavanje već prefefinisanih zvukova, kada telefon detektuje određeni zvuk ima opcija da se izabere da se uključi alarm sa zvukom po izboru...Imaš u Control Center da dodaš prečicu za Shazam (Recognize Music se zove). Ne mora da se instalira aplikacija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari