Šta je novo?

Aplikacije - iOS

Baš taj isti, mislim da sam tvoju preporuku video tada. Nisam ga gasio nikada do tog momenta. Baš gledam, kupljen u martu 2022.
Nisam doduše nešto tražio po podešavanjima da li je do nečeg drugog. Uglavnom, kada sam ga ugasio krenuo je da daje precizno lokaciju. Za njivu se ne zezam, bili na nekoj proslavi, restoran na kraju grada. Pretpostavljam da je dao lokaciju najbliže bazne stanice.

Mislim sad sam ga testirao, bukvalno u metar me nadje :) Ja ga koristim od kad je Apple dozvolio adblock tamo od pre 10-ak godina plus minus.

O da, koristim ga dugo.

Treba ti samo lista da se doda za adblock dodatna i nemas brige.

Ubacis u import dns proxy rules https://someonewhocares.org/hosts/hosts i kliknes import.

Zagrejace ti se malo telefon dok ne obradi sve i to je to.

Prilozi

• IMG_0960.png
    IMG_0960.png
    128.8 KB · Pregleda: 146
  • IMG_0961.png
    IMG_0961.png
    73.6 KB · Pregleda: 123
Radi svuda.

Meni 74 uz AdBlock DNS (Safari i Firefox).
Znaci moj veci. :ROFLMAO:

Eto uvek nečiji veći

Prilozi

• Screenshot_20250217_103547_org_mozilla_firefox_ExternalAppBrowserActivity.jpg
    Screenshot_20250217_103547_org_mozilla_firefox_ExternalAppBrowserActivity.jpg
    93.1 KB · Pregleda: 119
Ovo je preko Asus rutera AdGuard nakacen preko wifi. Inače koristim isto što i vi na iPhone pa sam kao kolega gore na 74% otp .

norton ad blocker (podrzava samo safari) bez 34/100 sa 75/100 i mislim da je free

Sve sto je free nije za dzabe free....

Nisam siguran da razumem ali nebitno..

rekoh "mislim da je free" ali nisam 100% siguran, ja svakako koristim norton 360 na telefonu pa nisam siguran da ne cita licencu iz njega.

vi koji koristtite safari kupite wipr 2, nesto oko 4-5 dolara je jednokratno..isplati se jer radi bez greske

Sto bi uzimao to kad blokira samo u Safariju, ako sam dobro razumeo? ADblock je onda mama za to.

Adguard ima DNS profil. Ja to koristim čim sam počeo da koristim iPad. Imam još i cloudfare i još jedan, pa ih aktiviram kada adguard zaštuca ili sajt neće da radi bez reklama.

Sto bi uzimao to kad blokira samo u Safariju, ako sam dobro razumeo? ADblock je onda mama za to.
Zato sto ljude koji dobro rade svoj posao treba nekad i nagraditi, ako nista sa jednom kafom ili kutijom cigara. To ce im omoguciti da jos bolje razvijaju svoje aplikacije na zadovoljstvo svojih korisnika.

Adblock se takodje placa plus sve blokira...
Kome nije dovoljno 74% blokiranosti,doda jos liste koje će taj procenat podici na 100%...

Prilozi

• IMG_8640.png
    IMG_8640.png
    69.9 KB · Pregleda: 86
Liste su extremno velike i dugacke pa ih ne delim jer kolju bateriju,zagrevaju telefon.
Probajte za pocetak ovo:

Prilozi

• IMG_1834.png
    IMG_1834.png
    115.4 KB · Pregleda: 72
Nitko ne koristi Brave? U orginalu dobije tu 97 bodova a plus je to sto mozes gledati youtube bez reklama i sa zakljucanim telefonom.

Zato sto ljude koji dobro rade svoj posao treba nekad i nagraditi, ako nista sa jednom kafom ili kutijom cigara. To ce im omoguciti da jos bolje razvijaju svoje aplikacije na zadovoljstvo svojih korisnika.
Ja sam Adblock platio,ne vidim problem.

Mene reklame smaraju i ne volim da mi iskacu gluposti, ali 100/100 na ovom testu je kao da jedes pljeskavicu sa maskom na ustima..

Nazad
Vrh Dno