Šta je novo?

Aplikacije - iOS

modovana verzija je u svakom pogledu bolja nego zvanicna, ko je skeptican onda sam moze da uradi compile preko githuba posto su tweaks open source

@Seli33
imas kompletan info na altstore sajtu

uYou+ koristim kako sam uzeo iPhone, znaci 2.5 godina.
Na nedelju dana odradis refresh i nikakvih problema.

Aa, izvini. Nisam znao, ne pratim uopste kako sam instalirao, posto sve radi kako treba, skroz sam se iskljucio, samo cepam refresh.
Vidim da je na Gitu poslednja 3.0.4 verzija, ista kao i kod mene.

PS: Bacih pogled na brzinu. Koliko vidim, moze da se builda na samom Githubu. To je najsigurnija opcija: https://github.com/qnblackcat/uYouPlus/wiki/Building
U suprotnom, koliko vidim, ima i Telegram kanala koji nude vec buildovane IPA.

Poslednja izmena:
izvinjavam se ako sam promašio temu ali gde kupiti gift card za američki app store?

Pa na sajtu Apple-a

nije mi najjasnije oko samog plaćanja, traži mi gomilu podataka
Trazi koju cifru,email sendera i primaoca(tu stavis sebe u oba polja) i placanje . Ja gledao neki dan. Samo zemlja ,na kojoj je sender mora biti ista kao i primalac.

Imas ove druge opcije,tamo je jednostavnije,malcice skuplje ali zanemarljivo.

izvinjavam se ako sam promašio temu ali gde kupiti gift card za američki app store?

Kupiš gif card na US Store-u i dodaš na nalog. Kupuješ preko Apple Store aplikacije, prethodno izlogovan sa srpskog storea i logovan na US Store, na telefonu ili preko kompa ili na Amazonu, ako nećeš da se zezaš da li prihvata karticu pri kupovini.

Nema razlike i koraci su da prvo napraviš nalog na američkom store-u. Tamo ne možeš da vežeš našu karticu, ali možeš da je iskoristiš za kupovinu gift kartice preko njihove web strane https://www.apple.com/shop/gift-cards na kompu ili preko Apple Sore aplikacije koju skines sa App Store-a na taelefonu. Kad je ubacisš u korpu, šalješ je sa tvoje mail adrese na istu, ili, ako želiš, na neku drugu mail adresu. Prilikom plaćanja ubacuješ podatke sa tvoje kartice za plaćanje preko interneta, a za billing adresu upisuješ neku američku i nihov broj telefona (podaci koje si koristio za pravljenje naloga i koje si našao preko google-a ili kako god). Kad praviše nalog, biraj Floridu, Delaware, Minesotu, kao države koje nemaju porez i adresu nekog hotela ili univerziteta.

Loguješ se na telefonu sa američkim nalogo da obaviš kupovinu, a posle se izloguj i koristi naš, ako žališ. Kad ubaciš gift card na tvoj nalog, pokreneš kupovinu Apple Care plus plana i moguće da će odmah da skine sa balansa tvog računa i da neće tražiti broj kartice. Ako traži, opet ubacuješ podatke sa tvoje kartice za plaćanje preko interneta.

https://www.apple.com/shop/gift-cards

https://apps.apple.com/us/app/apple-store/id375380948

Zavisi koja ti je banka izdala karticu, neke, kao što je OTP banka, moraš prvo da pozoves pre nego što bilo šta plaćaš na Apple sajtu pošto su im transakcije ka njima blokirane iz navodnih sigurnosnih razloga. Traži da ti privremeno odblokiraju plaćanje ka sajtu i kompaniji.

Ono što takođe možeš je da kupiš gift karticu na američkom Amazonu.

Ako ti je primarni sprski nalog:

To ćeš da radiš tako što ćeš se izlogovati sa Apple Store, ne i sa Apple ID naloga. Ideš na Settings, klikneš na tvoj nalog Media & Purchases i Sign out i ponovo se samo tu loguješ na američki nalog da bi redemovao kod. Nakon toga se na isti način izloguješ sa njega i loguješ na srpski nalog.

ja sam pre par dana kupovao gift card i na Amazonu mi nije dozvolio. Prijavio mi je da artikl nije dostupan na mojoj lokaciji. Ranije sam na Amazonu kupovao normalno, ali mi je za aktivaciju bio potreban VPN.

Na kraju sam odlepio i kupio na nekm od gore preporucenih sajtova bez kucanja telefona, shipping ili billing adrese ili slicno...

Ne znam kakav je problem kupiti preko apple-a..
Stigne na mail.. ne kucas nista, samo kliknes redeem i on ucita sve iz mail-a

Ja sam napravio profil sa tom adresom kojom saljem, pamti sve i adresu i sve ostalo. Stigne za par minuta

Za vežbanje app kući? Probao par i svi traže da se plati prvo i da verujem reklami, nemam da vidim šta plaćam onaj probni period, ima li neka free?

Nema,sve se placaju. Zena sve istestirala. 😁

Koja aplikacija je najbolja za Instagram, prvenstveno da blokira reklame i daje mogućnost downloada sadržaja?

Je l baguje jos nekome whats up od juce? Ne mogu da vidim recimo kad mi neko pogleda status, stoji dole prazno, a gore u levom coskicu broj i to sve nakon sto sam imao neki ironican post na aktuelno politicko stanje… Gledam kod drugara nema tih problema sa aplikacijom.

Probao reinstaliranje i isto i dalje. Gde bese ono da se brise kes memorija aplikacije nikako da nadjem sta treba pa da reinstaliram opet?

Ne znam dal je bilo priče imam problem sa google chrome i otvaranje izgleda samo arena sport program stanice, učita je par sekundi i onda cant open this page izbaci. Brisao app vraćao opet isto. Na safariju npr radi.

Prilozi

• IMG_4305.png
    IMG_4305.png
    61.3 KB · Pregleda: 42
Sve normalno kod mene, iako ne koristim chrome, instalirao da isprobam.

Prilozi

• IMG_2095.png
    IMG_2095.png
    434.5 KB · Pregleda: 44
Radi

Prilozi

• IMG_2096.png
    IMG_2096.png
    95.8 KB · Pregleda: 41
Nazad
Vrh Dno