AcaRamone991
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 09.02.2021
- Poena
- 85
Za youtube najbolje nađeš još 5 drugara i plaćate porodični paket po 190 din mesečno. Bolje od svake modovane aplikacije
moze link?uYou+ koristim kako sam uzeo iPhone, znaci 2.5 godina.
Na nedelju dana odradis refresh i nikakvih problema.
trazio sam ti zato sto sam odavde skidao ali vec godinu dana ne postoji vise jer je obirsano sa gita zbog google-a. https://github.com/qnblackcat/uYouPlusGoogle?
offgamers, eneba, k4g itd. imas na allkeyshop jos dosta prodavnicaizvinjavam se ako sam promašio temu ali gde kupiti gift card za američki app store?
Trazi koju cifru,email sendera i primaoca(tu stavis sebe u oba polja) i placanje . Ja gledao neki dan. Samo zemlja ,na kojoj je sender mora biti ista kao i primalac.nije mi najjasnije oko samog plaćanja, traži mi gomilu podataka
izvinjavam se ako sam promašio temu ali gde kupiti gift card za američki app store?
Kupiš gif card na US Store-u i dodaš na nalog. Kupuješ preko Apple Store aplikacije, prethodno izlogovan sa srpskog storea i logovan na US Store, na telefonu ili preko kompa ili na Amazonu, ako nećeš da se zezaš da li prihvata karticu pri kupovini.
Nema razlike i koraci su da prvo napraviš nalog na američkom store-u. Tamo ne možeš da vežeš našu karticu, ali možeš da je iskoristiš za kupovinu gift kartice preko njihove web strane https://www.apple.com/shop/gift-cards na kompu ili preko Apple Sore aplikacije koju skines sa App Store-a na taelefonu. Kad je ubacisš u korpu, šalješ je sa tvoje mail adrese na istu, ili, ako želiš, na neku drugu mail adresu. Prilikom plaćanja ubacuješ podatke sa tvoje kartice za plaćanje preko interneta, a za billing adresu upisuješ neku američku i nihov broj telefona (podaci koje si koristio za pravljenje naloga i koje si našao preko google-a ili kako god). Kad praviše nalog, biraj Floridu, Delaware, Minesotu, kao države koje nemaju porez i adresu nekog hotela ili univerziteta.
Loguješ se na telefonu sa američkim nalogo da obaviš kupovinu, a posle se izloguj i koristi naš, ako žališ. Kad ubaciš gift card na tvoj nalog, pokreneš kupovinu Apple Care plus plana i moguće da će odmah da skine sa balansa tvog računa i da neće tražiti broj kartice. Ako traži, opet ubacuješ podatke sa tvoje kartice za plaćanje preko interneta.
To ćeš da radiš tako što ćeš se izlogovati sa Apple Store, ne i sa Apple ID naloga. Ideš na Settings, klikneš na tvoj nalog Media & Purchases i Sign out i ponovo se samo tu loguješ na američki nalog da bi redemovao kod. Nakon toga se na isti način izloguješ sa njega i loguješ na srpski nalog.
Unified remoteDa li postoji za ios zamenska aplikacija za Remote Desktop sa androida?
Za vežbanje app kući? Probao par i svi traže da se plati prvo i da verujem reklami, nemam da vidim šta plaćam onaj probni period, ima li neka free?
Uđeš u aplikaciju i uradiš OffloadProbao reinstaliranje i isto i dalje. Gde bese ono da se brise kes memorija aplikacije nikako da nadjem sta treba pa da reinstaliram opet?
I meni radi na glavnoj stranici, ajde probaj na tv program da odeš ako ti nije frka.Sve normalno kod mene, iako ne koristim chrome, instalirao da isprobam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari