Sta od ovoga treba da iskljicim?U settings sve podesis.
Sta od ovoga treba da iskljicim?U settings sve podesis.
$0.99 je 50GB iCloud+Mogu li nekako da pravim backup sa vibera i wa na google drive? Svaki put kad sam nesto probao sve me navodi na icloud, a njega imam free 5GB dok za google placam pretplatu i imam prostora za backup.
Registrovan sam na americki Appstore skoro 15 godina i razmisljam da konacno predjem na srpski. Postoji li u ovom trenutku neki razlog da ne uradim to? Kapiram da su se do sada ispeglali svi problemi sa srpskim store-om u smisli da neke aplikacije fale i slicno?
Naravno.Imas li internet pored te lokacije?
iPhone 14 Pro, ovo sam slučajno primjetio, jer mi nije dalo npr naručiti dostavu preko Glovo-a. Prikazivalo je sasvim drugu lokaciju grada. Nakon toga sam pogledao Google Maps, Apple Maps, HERE WeGo i na svakoj aplikaciji druga lokacija, ni približno onom gdje se nalazim.Koji je telefon u pitanju?
Hvala na odgovoru. Probao sam i to da ugasim AdGuard VPN, ali sve isto. Pa i meni se ovo počelo dešavati nakon update-a na iOS 18.3. Ništa za sad, čekam novi update.Do iOs 18 sam koristio VPN, stalno uključen. I na se2020 i na 13-ci.
U nekom momentu me zovu i pitaju šta radim na njivi u ponoć, pa onda kako si pored mene kada pokazuje da si 100 metara dalje...
Isključio VPN AdBlock i VPN u settings i normalno radi. Nemam pojma zašto je tako ali počelo sa iOs 18. Retko šta uopšte i instaliram na telefonu.
Probaj to da pogasiš ako već nisi... bar moj slučaj.
Nema veze adblock kod mene doduse ja koristim https://apps.apple.com/us/app/adblock/id691121579 nikad problem.Do iOs 18 sam koristio VPN, stalno uključen. I na se2020 i na 13-ci.
U nekom momentu me zovu i pitaju šta radim na njivi u ponoć, pa onda kako si pored mene kada pokazuje da si 100 metara dalje...
Isključio VPN AdBlock i VPN u settings i normalno radi. Nemam pojma zašto je tako ali počelo sa iOs 18. Retko šta uopšte i instaliram na telefonu.
Probaj to da pogasiš ako već nisi... bar moj slučaj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari