Šta je novo?

iOS 18

Jel neko zna zašto adguard dns na androidu ne radi kako treba? Blokira lidl aplikaciju i mnoge sajtove. A na ios-u radi odlično. Ako neko ima neku preporuku šta koristiti na androidu ako moze da mi pošalje u privatnoj poruci.

Adblock radi posao, ali i zdere poprilicno bateriju. Ko koristi samo safari, wipr je po meni najbolje rjesenje. Radi vrhunski posao a nema imapact uopste na bateriju.

AdBlock Pro kod mene je 100% na testu. Nisam video nikad reklamu na safariju. Ne znam koliko jede bateriju.

Ma besplatan adguard dns je sasvim dovoljan, ne utiče na bateriju, ne treba aplikacija, blokira u svim aplikacijama, nema potrebe za bilo čim drugim, nego ljudi misle ako plate nešto da je to obavezno bolje...za safari preporučujem da isključite verify window.open user gesture u feature flags, onda nema nikakvih pop up-ova

Do skoro je bilo da kad devojka pusti muziku preko airplay-a (na pojačalu) pojavi se i meni na zaključanom ekranu trenutna pesma i mogućnost da vratim prethofnu ili pustim sledeću. Samo je nestalo od pre dve tri nedelje (isto se tako samo i pojavilo)... Kako da uključim to opet?

Hvala radi, moram priznati da mi se bolje pokazuje na pocetku od adblock. Videcemo na dalje.
Šta je bolje?
Meni se dešavalo sa adguard dns nestane internet, pa dok nisam provalio šta je mečku da rodiš, mora da se ugasi pa upali. Javi baš da li se dešava za par dana.

Djilkoš je već postavljao, kada uradite update host AdBlock aposolutno ne vidim reklamu nigde (pre ovoga ih ima samo u push obaveštenjima Google News, bar u app koje koristim):
https://someonewhocares.org/hosts/hosts

Što se tiče potrošnje baterije sa AdBlock, nikad nisam video da troši bateriju, nema ih u potrošačima:

Neko je spominjao Kurir i reklame, ne otvaram taj sajt ali za potrebe testa, nula reklama:

Kad smo već krenuli da uporedimo šta valja. Često nekom preporučim za blokiranje reklama, ako adguard dns radi normlano što da ne, ali ako i dalje imaju problem da nestaje internet a to nekom da namestim samo da me zvekne posle, ljudi zaborave a tek da nađu vpn i podese, neće se setiti da ugase VPN, pre će otići do poslovnice da vide što im ne radi internet.

Poslednja izmena:
Za sad nisam imao problema sa gubitkom interneta. Bolji mi je u smislu da na svim stranicama i aplikacijama koje koristim ne vidim reklamu, ali bas nijednu. Jedan od primera flashscore aplikacija, sa adblockom su mi izlaze dok sa asguard dns nema.

Sta mislis pod update host adblock? Mozda to nisam uradio.

Ja nemam reklame na Flashscore ili ih ne vidim. Doduse ja Sofu koristim.

Ne znam da li si pročitao moj post :)

Prilozi

• IMG_1360.jpeg
    IMG_1360.jpeg
    63.8 KB · Pregleda: 134
On ima neku vezu kod blokatora :)
Ni meni nije blokirao reklame na Flascore App, bukvalno isti prikaz kao kod tebe samo tamna tema. Isto sve živo bilo ubačeno.

Ja upravo instalirao da vidim,kad gle cuda ni kod mene nema reklama.

Za sad nisam imao problema sa gubitkom interneta. Bolji mi je u smislu da na svim stranicama i aplikacijama koje koristim ne vidim reklamu, ali bas nijednu. Jedan od primera flashscore aplikacija, sa adblockom su mi izlaze dok sa asguard dns nema.

Sta mislis pod update host adblock? Mozda to nisam uradio.
Možeš li da skineš aplikaciju polovni automobili, vidi kada ideš na pretragu nekog vozila da li imaš ovako prazan baner od reklame (AdBlock ima) :

Prilozi

• IMG_1048.png
    IMG_1048.png
    223.7 KB · Pregleda: 113
Oba blokiraju ali ostaje baner. baner rešiv samo u Safariju za sada sa njihovom opcijom hide distracting items, šteta što nema i za app fora.

Da nastavim diskusiju blokera, ono gde vidim da jedino propušta adblock su google app za vesti, reklame prolaze ako dobijate push obaveštenje, kada otvorim link iz obaveštenja sa naslovom tu ima reklama:

Da li neko od vas ima probleme u korišćenju dual sim i iMessage? Da li može da se koristi ovaj servis bez problema sa dual sim ( sim+esim) režimom ?

Sta hoces? da sa 2 razlicita broja saljes?

Mislim da ne moze,mozes broj i za drugi ide mail.

Može oba broja, možeš i u toku konverzacije da menjaš broj - samo je to totalno neintuitivno urađeno.

Nazad
Vrh Dno