Hvala radi, moram priznati da mi se bolje pokazuje na pocetku od adblock. Videcemo na dalje.Ne, uradi search "adguard dns" u Safariju i idi na sajt, tamo je uputstvo kako se instalira.
edit: opcija 2 na sajtu
Šta je bolje?Hvala radi, moram priznati da mi se bolje pokazuje na pocetku od adblock. Videcemo na dalje.
Probaj na flashscore.Ja nemam reklame na Flashscore ili ih ne vidim. Doduse ja Sofu koristim.
Evo kod mene sa adblockom.Ne znam da li si pročitao moj post![]()
Ubaceno.Zaboravljati da treba ovo ubaciti
EvoEvo kod mene sa adblockom.
Možeš li da skineš aplikaciju polovni automobili, vidi kada ideš na pretragu nekog vozila da li imaš ovako prazan baner od reklame (AdBlock ima) :Za sad nisam imao problema sa gubitkom interneta. Bolji mi je u smislu da na svim stranicama i aplikacijama koje koristim ne vidim reklamu, ali bas nijednu. Jedan od primera flashscore aplikacija, sa adblockom su mi izlaze dok sa asguard dns nema.
Sta mislis pod update host adblock? Mozda to nisam uradio.
Imam, isto kao na slici tvojoj. (Adguard DNS)Možeš li da skineš aplikaciju polovni automobili, vidi kada ideš na pretragu nekog vozila da li imaš ovako prazan baner od reklame (AdBlock ima) :
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari