Šta je novo?

iOS 18

Ako imate OCD kao ja zbog 'zakašnjenja'(delay) kad zaključavate telefon, to je zbog apple pay double click. Ugasite ovu prečicu i to je to.

Prilozi

• IMG_1921.jpeg
    IMG_1921.jpeg
    83.5 KB · Pregleda: 110
Nemam vise delay kada zakljucavam , ali me zanima kako placam preko telefona onda ? posto sam uvek isao na dva klika pa onda prislonim telefon.

Ako isključiš to podešavanje moraš ručno da uđeš u wallet izabereš karticu i tek onda dvoklik.

E pa to znaci nepotrebno gasenje , je… delay

Ovaj "bag" sam imao još na androdu pre ~10g na RR romu 😭😂 Pa majku mu, kako to ne mogu da reše tolike godine 🤬
Sreća pa sam produžio bojkot, te ulazim u radnje jednom nedeljno..

Ako isključiš to podešavanje moraš ručno da uđeš u wallet izabereš karticu i tek onda dvoklik.
Ja mislim da ne mora, nisam siguran, ali probajte, kada placate samo otkljucajte fon i naslonite na POS. Trebalo bi da se sama kartica pojavi bez da ulazis nigde (kao i kod google pay-a, samo se otkljuca fon i prisloni bez ulazenja igde)

Može tako ali ti onda traži dvoklik svakako da bi verofikovao lice. Znači prisloniš pojavi se kartica, zatim dvoklik verifikuješ lice i onda opet prisloniš da platiš. Jednostavno ne možeš izbeći Face ID za razliku od Google Paya gde ti računa par minuta od otključavanja telefona.

Može tako ali ti onda traži dvoklik svakako da bi verofikovao lice. Znači prisloniš pojavi se kartica, zatim dvoklik verifikuješ lice i onda opet prisloniš da platiš. Jednostavno ne možeš izbeći Face ID za razliku od Google Paya gde ti računa par minuta od otključavanja telefona.
Zašto ne odmah dvoklik da se kartica pojavi i usput verifikuje lice pa onda prislonis i to je to? Zašto prvo prislonis pa onda dvoklik pa opet prislonis?

@S03 Pogledaj postove iznad, diskusija je o tome jer kolege iznad žele iskuljučiti navedenu prečicu zbog zakašnjenja koje stvara pri zaključavanju telefona, ja lično nikad ne bih ugasio navedenu prečicu :D

Ako imate OCD kao ja zbog 'zakašnjenja'(delay) kad zaključavate telefon, to je zbog apple pay double click. Ugasite ovu prečicu i to je to.
Nemam vise delay kada zakljucavam , ali me zanima kako placam preko telefona onda ? posto sam uvek isao na dva klika pa onda prislonim telefon.

18.4 u aprilu

Da, ali barem ne moraju da ulaze u wallet i slično ako isključe opciju, a mogu i da postave wallet prečicu na lockscren?
Msm samo im dajem predloge ako baš hoće da isključe prečicu a koriste wallet.

upravo to nekad guzva i realno oduzima ti vreme ovako na dva klika i to je to...

Povukli su bete za neke uredjaje,verovatno je i tvoj medju njima. Ne potpisuju vise. Verovatno neko ****** ispalo.

Iskljucim betu, on izbrise download.. ukljucim opet, on je opet skine.. 7 i nesto gb

Da su je povukli, verovatno drugi put ne bi davao update.. mozda se samo zaglupeo iphone

Ja ti kazem kako je.

Apple has unsigned iOS 18.4 beta 1 for a number of iOS devices, including most of the iPhone 12 lineup, a few iPad models released in 2020, and cellular versions of the most recent iPad Air model. It’s unclear what exactly the issue is here, but a number of users reported boot looping. Here’s a full list of pulled models:

• iPhone 12 Pro
  • iPhone 12 Pro Max
  • iPhone 12 mini
  • iPad 8 (Cellular)
  • iPad Air 4 (Wi-Fi)
  • iPad Air 4 (Cellular)
  • iPad Air 11-inch (M2) (Cellular)
  • iPad Air 13-inch (M2) (Cellular)

• Like
Reagovanja: iOS
Je l našao neko rešenje za konstantno nasumično prelaženje sa SwiftKey na ios tastaturu. Poslednjih dana je baš nezadrživo kod mene.

Reinstall jedino

Koje je najbolje resenje za blokiranje reklama u safari pretrazivacu?

Poslednja izmena:
Slažem se, free Adguard + DNS ima 100% zaštite na testu, džabe sam bacio pare na ovo bušno Adblock smeće, nemojte više to ljudima da preporučujete.

Ja ne vidim reklame ni sa adblock. Bilo to 30 ili 100%.

Ovo sto si napisao je kao prva noc za neiskusne na Tajlandu ;)
Ja navedenih reklama nemam nigde...

Nazad
Vrh Dno