Definitivno se i ja skidam sa bete 🙄 do sl leta i ios 19 😂Nisam primetio tako nešto ni pre, a ni sadČak i da ima, ne bi me ni približno nerviralo koliko tastatura… Ono je bilo poprilično užasno. Okanuću se beta update-a sigurno u narednom periodu. 😃
Ja na 11 pro max imam 18Ima li neko 18 na Iphone 11 ,kako se pokazao ?
Pisali smo o tome, u A1 mreži na iPhone ne bi trebalo da ima opcija za uključivanje i isključivanje VoLTE-a. Kada je uključen za tvoj broj sistemski kod njih to je to, radi i ne može da se isključi.Vidim na prethodnim stranama da vam je proradio Volte na A1 mreži, međutim meni i dalje ne daje opciju uključivanja istog. Na drugoj Yettel, kartici dozvoljava.
Sada sam zvao korisnički centar, i gospođica mi objašnjava kako i ona ima iOS18 i ima LTE i da je to to..., da nema potrebe da postoji opcija uključivanja, mada sam joj rekao da na drugoj mreži to imam. Njen odgovor je bio da je to verovatno da je to mog telefona, i da postoji problem ona bi znala za to. U svakom slučaju otvorio sam ticket, pa ću videti šta će biti.
Treba mi pomoc:
Da li ima negde da se vidi koliko sam mesecno interneta potrosio koristeci mobilne podatke i u kom periodu, tipa da filtriram po mesecima?
I da li ima negde da se podesi neki limiter ili obavestenje da javi da sam dostigao tipa 10gb download kako bi znao koliko imam jos od paketa?
4 godine sam imao mesecno 4gb u paketu, od ovog meseca promenio na 10 i sad mi javili da sam potrosio sav internet a manje vise isto koristim telefon
Radi superIma li neko 18 na Iphone 11 ,kako se pokazao ?
Ne? Naravno da imaš uživo, pa moraš pratiti koliko imaš čega u paketu raspoloživo za taj mesec.To je najbolje, ali kod operatera možeš da pratiš samo potrošnju iz prethodnog meseca.
S ozbirom da imaš neograničeno ne moraš ni da pratiš.
Evo ima listing potrošnje, sve lepo piše.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari