Šta je novo?

iOS 18

Ma mora da se pojavi u aplikaciji. Ubij aplikaciju pa opet otvori.

Ali ti ništa ne znači, jer bi ti isto pisalo kao kod tebe da imaš neograničeno i tjt

Al sve koči na ovom ios 18. Pro motion kao da ne funcionise, Instagram ucitava čitavu večnost.
Sramota šta izbaciše od sistema, polu gotov proizvod.

Verovatno samo ne koristim Shortcuts ni za sta pa to ne postoji ,za mene.😉

U suštini je prosto, u Shortcuts aplikaciji ide se na tab Automation i doda se pravilo sa slike. Ja sam iz meni poznatih razloga stavio 09:00h ujutru, svakako može da se stavi bilo koje vreme-

Prilozi

• scr.jpg
    scr.jpg
    62.8 KB · Pregleda: 119
U suštini je prosto, u Shortcuts aplikaciji ide se na tab Automation i doda se pravilo sa slike. Ja sam iz meni poznatih razloga stavio 09:00h ujutru, svakako može da se stavi bilo koje vreme-
Super za ideju, podesio sam svakog prvog da resetuje.

Vec kad smo kod shortcuts, izgleda dosta konfuzno sve tamo, da li neko ima par korisnih predloga i ideja koje se mogu napraviti tamo i olaksati neke stvari na telefonu?

Super za ideju, podesio sam svakog prvog da resetuje.

Vec kad smo kod shortcuts, izgleda dosta konfuzno sve tamo, da li neko ima par korisnih predloga i ideja koje se mogu napraviti tamo i olaksati neke stvari na telefonu?
Guglaj ili na yt, korisni predlozi za shortcuts, ima dosta stvari predloženo i objašnjeno.

Ovaj viber bug sto poruke nekad odu nakon 20-30 sec je zeznuo ios18 100%. Postaje nemoguce

Super, što manje ljudi da koristi to djubre od aplikacije to bolje. Kako ga ne dokusuri Apple sa nekim azuriranjem, odmah bih Tim Kuku poslao 100 dolara.

ma uzasan je...mene nervira jer moram da imam zbog vrtica, inace bih ga uninstal...a jeste tesko djubre

Da je samo vrtic,sve je na viberu i svi ga koriste kao primarni kanal komunikacije.

Ne volim ga ni ja ali svi pokusaji da nesto promenim,zavrsavaju neslavno jer kntakti mi ne koriste nista drugo. Racunam da cu poceti RCS,kad puste,inace mi je iMessages sasvim dovoljan i da mogu,nista drugo ne bi ni koristio.

Ja sam izbrisao viber, ko hoce moze da me dobije na wa ili sms(rcs) i to je to.
Nikakav problem do sada nisam imao osim da sam se resio uzas aplikacije zvane viber. Vec ga preko dve ipo godine nemam na telefonu.

Ja samo Viber i koristim, ne vidim u cemu je problem, radi kao sat godinama. :D
Ni ja nikada nisam imao problem, a cujem drugi se zale nema notifikacija, itd... Meni nikad nista. WA, VIBER, sve to je to slicno.

A uvek mi je ugasen Background refresh za sve, ne vidim poentu te funkcionalnosti, kada push radi. Mozda nesto oko toga zeza.

Meni sve moguće notifikacije kasne na iOS18, ali ne uvek. Nema veze da li sam na mobilnom internetu ili na WiFi. Doduše konačno su posle godinu dana popravili bug iz 17 da nema tastature čim se butuje telefon. Genijalno. I posle svi pričaju o Apple kvalitetu u odnosu na druge bagovite...

Racunam da bi se naljutio kad bih ti rekao da ,nas 99%, nema pojma o cemu pricas tj o problemima koje spominjes.. Racunaj da je do korisnika a ne do sistema inace bi svi mi kukali. Da, sve ostalo,Android svet, je svetlosnu godinu iza Apple-a pa cak i Samsung.

Mora da je do korisnika. Jedina stvar koja je svetlosna godina kod Apple u odnosu na Android je podrška i instant dostupnost nove verzije svima. Pre neki dan sam saznao da Apple sabotira i kad prelaziš kod njih. Jer ne podržava Wi-Fi Direct, pa transfer podataka sa Samsunga na iPhone traje svetlosnu godinu, ako ne prikačiš kabl.

Onda sve jasno,predjes na Android i resis se bede.
Uh....ali ako je šala, onda ok
Meni je sala kad citam bilo sta vezano za Android i proizvodjace telefona koji ga koriste ali ok,svako ima pravo na svoje misljenje.

Sto se mene tice, glavni razlog sto sam presao sa OnePlus na iphone su notifikacije, na OnePlus se sve vise desavalo da krene da pusti ton za notifikaciju pa stane i na ekranu se pojavi notiifikacija i odmah nestane, i nestane sa ikonice aplikacije... Nije neki problem ako ti je telefon u ruci/na stolu, ali ako nije, onda ne primetis da je nesto stiglo (dosta su mi bitne notifikacije zbog posla). Testirao sam iphone (12) jedno 3 meseca, ni jedna notifikacija nije "nestala" i pre jedno 3-4 meseca uzeo 15PM... I dalje nikakvih problema

Dva pitanja, da li u fabrickoj tastaturi ima simbol stepena (mali krugic)? Druga stvar oko aplikacije za vremensku prognozu, da li je do same app ili treba nesto da se podesi pa da koliko toliko pokazuje realno vreme odnosno temperaturu? Pre neko jutro pokazuje da je 7 a ono realno 2, na drugom telefonu (android) mi je pokazalo 3. Nije nesto bitno ali mi je nekako bezveze.

Dva pitanja, da li u fabrickoj tastaturi ima simbol stepena (mali krugic)? Druga stvar oko aplikacije za vremensku prognozu, da li je do same app ili treba nesto da se podesi pa da koliko toliko pokazuje realno vreme odnosno temperaturu? Pre neko jutro pokazuje da je 7 a ono realno 2, na drugom telefonu (android) mi je pokazalo 3. Nije nesto bitno ali mi je nekako bezveze.
Prvo pitanje: Zadržiš na nulu (0) i dobiješ stepen °.

Drugo pitanje: Epl je pre dve godine prešao na sopstvenu platformu za prognozu (bivši Dark Sky) koji ne funkcioniše baš najbolje kod nas (bolje nego pre dve godine svakako, ali ne i idealno) pa je preporučljivo imati još neku app za prognozu. :D

Prvo pitanje: Zadržiš na nulu (0) i dobiješ stepen °.

Drugo pitanje: Epl je pre dve godine prešao na sopstvenu platformu za prognozu (bivši Dark Sky) koji ne funkcioniše baš najbolje kod nas (bolje nego pre dve godine svakako, ali ne i idealno) pa je preporučljivo imati još neku app za prognozu.
Hvala na odg.

Iphone 13… na 18.1. samo problemi… naime od poslednje bete i RC-a imam problem sa zvukom tokom poziva… tokom poziva ako pojacam zvuk na vise od 2/3 slajdera cuje se distorzija zvuka, ne znam kako drugacije da ga opisem. Ima li jos neko takvih problema?

Nazad
Vrh Dno