Za prethodni mesec, kao što sam rekaoEvo ima listing potrošnje, sve lepo piše.
Ja nemam neograničen internet, na početnoj strani mi piše koliko mi je gb ostalo.
Elegantnije je da napraviš u Shortcuts aplikaciji automatizaciju da radi to automatski prvog u mesecuSvakog 1. u mesecu ,odem u mobile service,pa skroz dole imas reset statistics. Tako ja radim,elegantno,bez dodatnih aplikacija.
Super za ideju, podesio sam svakog prvog da resetuje.U suštini je prosto, u Shortcuts aplikaciji ide se na tab Automation i doda se pravilo sa slike. Ja sam iz meni poznatih razloga stavio 09:00h ujutru, svakako može da se stavi bilo koje vreme-
Guglaj ili na yt, korisni predlozi za shortcuts, ima dosta stvari predloženo i objašnjeno.Super za ideju, podesio sam svakog prvog da resetuje.
Vec kad smo kod shortcuts, izgleda dosta konfuzno sve tamo, da li neko ima par korisnih predloga i ideja koje se mogu napraviti tamo i olaksati neke stvari na telefonu?
Ni ja nikada nisam imao problem, a cujem drugi se zale nema notifikacija, itd... Meni nikad nista. WA, VIBER, sve to je to slicno.Ja samo Viber i koristim, ne vidim u cemu je problem, radi kao sat godinama.![]()
Uh....ali ako je šala, onda okAndroid svet, je svetlosnu godinu iza Apple-a pa cak i Samsung.
Meni je sala kad citam bilo sta vezano za Android i proizvodjace telefona koji ga koriste ali ok,svako ima pravo na svoje misljenje.Uh....ali ako je šala, onda ok
Prvo pitanje: Zadržiš na nulu (0) i dobiješ stepen °.Dva pitanja, da li u fabrickoj tastaturi ima simbol stepena (mali krugic)? Druga stvar oko aplikacije za vremensku prognozu, da li je do same app ili treba nesto da se podesi pa da koliko toliko pokazuje realno vreme odnosno temperaturu? Pre neko jutro pokazuje da je 7 a ono realno 2, na drugom telefonu (android) mi je pokazalo 3. Nije nesto bitno ali mi je nekako bezveze.
Hvala na odg.Prvo pitanje: Zadržiš na nulu (0) i dobiješ stepen °.
Drugo pitanje: Epl je pre dve godine prešao na sopstvenu platformu za prognozu (bivši Dark Sky) koji ne funkcioniše baš najbolje kod nas (bolje nego pre dve godine svakako, ali ne i idealno) pa je preporučljivo imati još neku app za prognozu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari