Verovatno nikad,posto se prave englezi,kažu da je do apple.Кад ли ће ови наши оператери да убаце тај RCS да ми је знати…
Neće to ko zna kad jer kod nas i 5g ide traljavo, kad za ovo mnogi veliki operateri kasne.Кад ли ће ови наши оператери да убаце тај RCS да ми је знати…
Je l postoji mogućnost da se uradi backup i restore na standardni 18.0.1 build iako sam trenutno na Beti?
Koliki ti je screen on time? Ne znam kad si ažurirao ali kažu da posle nekog vremena se vrati u normaluKod mene sve radi ok, osim sto je baterija prilicno losija po trajanju... Koristim ga kao drugi telefon, poslovni, i skracenje trajanja je za nekih 20% minimum, a sto me ne iznenadjuje. S obzirom da je sekindarni telefon, nista od ovih fensi sminki nisam stavljao...
Ja sa 13 pro, nije max, sve radi. Baterija je tu negde, meni izdrži dan nekog srednjeg korišćenja.Ima li neko sa 13PM da je prešao na ios 18? Da li je sve ok?
Kod mene na 13PM sve ok, nisam primetio neke problemeIma li neko sa 13PM da je prešao na ios 18? Da li je sve ok?
A evo ja koristim iskljucivo iPhone vec nekih 16 godina, od 2gs pa naovamo i svake godine kupim novi model, tako da sam bukvalno sve modele koji su postojali koristio po okvirno godinu dana. I ni na jednom se ne sjecam da sam imao ikakvih problema sa stock tastaturom, osim par puta kad su u septembru izasle nedovrsene verzije IOS-a. I stalno koristim tel za posao i kucam dnevno bar sat vremena, a rekao bih da je to u prosjeku sigurno i bar 2 sata dnevno.Jedna od najbagovitijih stock aplikacija je Apple tastatura. Iako nju isključivo koristim, mogu jedino da kažem da je način funkcionisanja na nivou dumb telefona sa ovim preskakanjima koji se vuku deceniju kroz sve iOS verzije 😁
Ja na sluzbenom, radi isto kao i pre.Iphone SE 2022 neko? Kako vam radi 18?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari