Na vibraciji pa vibrira. Zvao me drug, prvi put kaze da mu je odbio poziv odmah a drugi put je krenuo da mi vibrira.zvoni telefon?
Evo sad bas listam i naidjem da mi je ukljucena ta opcija. Hvala svakakoOpcija da se propusti poziv ako dolazi sa istog broja,unutar 15 minuta. Iskljuci tu opciju.
Mislim da je normalno i da je oduvek tako, samo ljudi generalno nemaju potrebu da obracaju paznju, jer jelte pricaju sa sagovornikom....Pozdrav svim clanovima!Jedno pitanje, dali je normalno da mi telefon (iphone 13) deaktivira mobilni internet pri redovnom pozivu, a dok je konektovan na Wifi, sve je normalno, wifi radi kako treba? Telefon je jos uvek na iOS-u 16.6.1
Hvala na brzom odgovoru! U pravu ste, primetio sam to tek pre pola godine otprilike, ali sam mislio da je neki problem u iOS-u koji ume ponekad da zeza. Opcija VoLTE mi je ukljucena.Mislim da je normalno i da je oduvek tako, samo ljudi generalno nemaju potrebu da obracaju paznju, jer jelte pricaju sa sagovornikom....
Cim prekines poziv mobilini internet radi normalno, mislim da ima veze sa antenama u telefonu. I mislim da ukljucivanje VoLTE opcije resava ovaj "problem".
Isto mi se desava i kad je iskljucen i kad je ukljucen VoLTE, jedino ako nije do stare kartice, kao sto je bio slucaj kod vas. Otici cu do MTS-a sledece nedelje pa cu videt, ako nista drugo mozda ce info bit koristan nekom sa foruma. Hvala na pomoci!da, ako neces da mobile call prekida mobile internet, koristi VoLTE
meni recimo VoLTE nije radio iako je bio ukljucen na telefonu, zbog stare sim kartice
Ja sam nekoliko puta placao vece racune iako mi je data roaming bio iskljucen. Kad sam otisao u call centar kod provajdera, rekose mi da iPhone-i ponekad kad je slab WiFi signal ukljuce malo po malo LTE i to je mene svaku posetu Srbiji kostalo 20-50e po telefonu.Nema... Imam esim ne znam da li to ima veze.. svakako vec je racun odleteo u nebesa...
Oca im lopovskog, na to sam zaboravio.ima opcija i za to, Wi-Fi Assist, moze da se iskljuci, da ne pomaze cellular data pri slabom wifi
Wi-fi assist se ne pali prilikom data roamingaima opcija i za to, Wi-Fi Assist, moze da se iskljuci, da ne pomaze cellular data pri slabom wifi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari