Sta kazete generalno na .3? Jel bolje stabilnije od .1 ili nema razlike? Za 14 pro me zanima.
Verovatno saljete jedni drugima fotografije i video, pa se nagomilalo.Sad sam ušao u update i piše da mi fali memorije da bih instalirao. Pošto u telefonu ne gomilam stvari bilo mi čudno. Odem u podešavanja i vidim da mi viber zauzima 10 gigabajta i još par aplikacija slično toliko. O čemu se tu radi? Što je najgore ne vidim mogućnost da oslobodim tu memoriju. Jel zna neko?
Gde nece da ti prihvati?Ne znam da li ovde da pitam, ali da pokusam. Nece da mi prihvati visa katicu koja je do juce normalno funkcionisala. Pise da se obratim apple tvrtki radi provere informacija.
moze neka pomoc
probala i to. NeceJednostavno je obrise pa instalira ponovo...
Nece ni toOnda idi na svoj Apple Account pa dodaj nacin placanja...
Jednostavno nece. Sve to idemi izadje ono obavestenje. To je debit visa koja mi sluzi samo za internet placanja. NLB kom.bankaKako nece sta konkretno ispise kad ides na Setting-Apple ID-Payment & Shipping. Dali je dodata kartica za placanje ili je None opcija?
Samo ne znamm kako. Posla sam svu njihovu pomoc nigde nisam nasla a njihov mail ne postojiOnda kontaktiraj podrsku kao sto pise.
I sve probala....odustala. Juce ujutro aj da probam, normalno ucita karticu. 🤣🤣🤣🤣Ako pričaš za Apple podršku, pozovi na besplatan broj preko Viber aplkacije +18002752273 ili Skype besplatno +448001076285.
Nadam se da pričaš o dodavanju kartice na domaći App Store.
Braca Francuzi leakovali izlazak iOS 17.1Apple has developed a software update and the ANFR has validated it since it effectively brings the localized “member” SAR into compliance with the regulatory limit of 4 W/kg. This update was distributed by Apple to certain voluntary customers over the past few days (“beta testers”). The company has committed to rolling out this software update to all French iPhone 12 users by October 24 at the latest.
Na kojem ti se iosu grejao? Ja sam na 17.0.1 i nema ni naznake grejanju na 14p.17.0.3 nikad bolji update, baterija odlicna nema vise grejanja.. Sve fluidno, osim swiftkey ali kapiram i oni trebaju neki update da odrade. 14p
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari