Šta je novo?

iOS 17

Da li ima neka fora da kad ukljucim prednju kameru da mi ostane na toj rezoluciji tj na onom sirem kadru jer vidim da su tada slike bolje i visih mb ip 13 pro
Jer on automatski koristi ovu slabiju zoom ili kako vec , hvala

17.03 mi za sada leti na 13pm, primetio sam bag sa duzim kucanjem gde se tastatura zaglupi i tjt.

A da baterija mi je slabija ali generalno mi je baterija unistena sa 16.3/16.4 tako da sam se navikao 😂

Jedini nazovi bag, koji sam primetio, je da se povremeno, nakon otključavanja telefona, nalazi da drugoj, a ne na prvoj strani home screen-a.

Baguje aplikacija za čuvanje računa. Neće da skenira kod a kad se kuca ručno posle određenog vremena padne aplikacija i obrise sve ukucano. Morala sam da prepišem sve u notes pa da kopiram u aplikaciju. Iz 20x mi je uspelo da sačuvam garanciju.

Jedini bug koji imam je mikro lag prilikom spuštanja leve strane za notf.

Sad sam ušao u update i piše da mi fali memorije da bih instalirao. Pošto u telefonu ne gomilam stvari bilo mi čudno. Odem u podešavanja i vidim da mi viber zauzima 10 gigabajta i još par aplikacija slično toliko. O čemu se tu radi? Što je najgore ne vidim mogućnost da oslobodim tu memoriju. Jel zna neko?

Ne znam da li ovde da pitam, ali da pokusam. Nece da mi prihvati visa katicu koja je do juce normalno funkcionisala. Pise da se obratim apple tvrtki radi provere informacija.
moze neka pomoc

Sad sam ušao u update i piše da mi fali memorije da bih instalirao. Pošto u telefonu ne gomilam stvari bilo mi čudno. Odem u podešavanja i vidim da mi viber zauzima 10 gigabajta i još par aplikacija slično toliko. O čemu se tu radi? Što je najgore ne vidim mogućnost da oslobodim tu memoriju. Jel zna neko?
Verovatno saljete jedni drugima fotografije i video, pa se nagomilalo.

Eno ti ga resenje u storage/viber offload app.

Ne znam da li ovde da pitam, ali da pokusam. Nece da mi prihvati visa katicu koja je do juce normalno funkcionisala. Pise da se obratim apple tvrtki radi provere informacija.
moze neka pomoc
Gde nece da ti prihvati?

Prilozi

• IMG_5759.png
    IMG_5759.png
    174.5 KB · Pregleda: 91
Jednostavno je obrise pa instalira ponovo...

Onda idi na svoj Apple Account pa dodaj nacin placanja...

Kako nece sta konkretno ispise kad ides na Setting-Apple ID-Payment & Shipping. Dali je dodata kartica za placanje ili je None opcija?

Onda kontaktiraj podrsku kao sto pise.

Ako pričaš za Apple podršku, pozovi na besplatan broj preko Viber aplkacije +18002752273 ili Skype besplatno +448001076285.

Nadam se da pričaš o dodavanju kartice na domaći App Store.

Nakon ovog poslednjeg apdejta na 17.3 ne greje se više dok se puni. Pisao sam skoro da se baš osetno grejao, ali baš mnogo.
sad sve ok, ip14pm

Ako pričaš za Apple podršku, pozovi na besplatan broj preko Viber aplkacije +18002752273 ili Skype besplatno +448001076285.

Nadam se da pričaš o dodavanju kartice na domaći App Store.
I sve probala....odustala. Juce ujutro aj da probam, normalno ucita karticu. 🤣🤣🤣🤣

Na novoj beta verziji su ispravili Phone 12 radiation levels za koje su se Francuzi bunili.

Promenjen način kako funkcioniše Action dugme kad je telefon u džepui tad mora duže da se drži pritisnuto, čisto da bi smanjili slučajnu aktivaciju onog za šta je programirano.

Jedan zanimljiv detalj. Kolega dugo nosi iphone XS. Od iosa 16.nesto poceo je da mu trokira zvuk sagovornika i da se cuje sve slabije. Furao je tako dok je postalo toliko tiho da je morao na speakerphone da razgovara. Sa update-om na ios 17 speaker radi ponovo najnormalnije, jasno i glasno. Prosto neverovatno sta moze da ubaguje os.

Da je uradio factory na postojecem iosu proradilo bi verovatno.

Počele da funkcionišu Apple mape sa turn by turn navigacijom, omogućen share ETA 😃

IMG_9379.jpg

IMG_9380.jpg

Možda bi mogla i posebna tema gde bi se ubacivali noviteti, poboljšanja mapa i najveće čudo, a to je da omoguće navigaciju na srpskom jeziku 😃

Apple has developed a software update and the ANFR has validated it since it effectively brings the localized “member” SAR into compliance with the regulatory limit of 4 W/kg. This update was distributed by Apple to certain voluntary customers over the past few days (“beta testers”). The company has committed to rolling out this software update to all French iPhone 12 users by October 24 at the latest.
Braca Francuzi leakovali izlazak iOS 17.1 :D

17.0.3 nikad bolji update, baterija odlicna nema vise grejanja.. Sve fluidno, osim swiftkey ali kapiram i oni trebaju neki update da odrade. 14p

Jok, posle 16.6 prvi update mi je bio 17.0.1 i to je uzas bilo. Prvi put sam video da se 14p greje za neke uobicajene stvari, cak je i devojka primetila. Posle toga 17.0.2 isto ******, tek je 17.0.3 resio stvar. Ocigledno da se nije svima 14p grejao, ali i po redditu sam citao da se zale ljudi.

Meni se iz nekog razloga u Safariju pri skrolovanju stranica sama refresh-uje i vrati me na pocetak. Nije cesto ali zna da iznervira. Na 17.0.3

Nazad
Vrh Dno