Милисав
Slavan
- Učlanjen(a)
- 17.10.2015
- Poena
- 415
Meni je drugačiji tom notofikacija. Tiši dostaNiko mi nije odg moram opet pitati, da li je zvuk notifikacija konacno kao i pre ili je stisan i dalje da se jedva cuje?
Meni je drugačiji tom notofikacija. Tiši dostaNiko mi nije odg moram opet pitati, da li je zvuk notifikacija konacno kao i pre ili je stisan i dalje da se jedva cuje?
Koristim 17icu od prve bete, peobleme sa posterima sam imao samo na prvoj beti, od druge sve šljaka (otprilike kraj juna/pocetak jula).I drugo, svi vi koji imate te probleme sa posterima, jel vam tako bilo i na beti?
Vidim da si već instalirao. Pazi preporuka jer je na 15ici isti procesor moraju ga optimizovati.Tvoj savet je instalirati 17icu odmah? IP 14 Pro
Ipak sam bio u pravu. Kod supruge 16.6.1 radi kao sto sam napomenuo, Mozda isprave u nekom sledecem update.Mislim da ipak jesu, posto znam kako mi je bilo pre 17. Bas cu pogledati kod supruge koja je jos uvek na 16.6 pa cu uporediti.
Nisam našao u podešavanjima to. Samo 12 i 48mp.Da li i 14pro ima sada opciju za 24mpx?
Ali ima 48 heif jel?Nisam našao u podešavanjima to. Samo 12 i 48mp.
Kod mene nema Emergency alerts, tacnije nema nista od ponudjenih sa tvoje slike.Ne znam da li se pojavilo s iOS 17 ili nekim ranijim ažuriranjem, ali sam primetila da su se pojavile "Emergency alerts" na dnu notifikacija (mislim da ih ranije nije bilo). U Danskoj se za obaveštavanje o opasnostima koristi S!RENEN sistem za uzbunjivanje, koji nije moguće ni aktivirati ni deaktivirati, tj. radi nezavisno od podešavanja u mobilnim telefonu.
Profilni plakati konačno rade u oba pravca - možda je trebalo malo vremena da se kontakti sinronizuju.
Nekih melodija više nema, npr. "Harp" koju sam koristila za sms 🙁 A da su nove tihe, to jesu.
Evo slike šta ima.Ali ima 48 heif jel?
Probajte da ga ugasite na 5min i upalite. Volume +, Volume -, Drzis power dugme sve dok se ne pojavi jabuka. Sitni bagovi se rese, tipa tipke za pojacavanje zvona, vremenska app se oporavila itd. Baterija mi za sada ne deluje obecavajuce ali ajde 7 dana fore mu dajem da se popravi![]()
Kad ljudi ne čitaju tri posta iznadJel probao ko .1? Vidim da su svi zadovoljni za .0, i ja sam, ali mi je cudno da dan nakon izlaska vec imaju zakrpe, msm mogli su to implementirati i u .0
Ma procitao sam ja sve, ali nemam poverenja u tako brze update-a. Vidim da mnogi imaju razlicita iskustva, a ne treba mi takvo s ovim telKad ljudi ne čitaju tri posta iznad![]()
Kad ljudi ne čitaju tri posta iznad![]()
15 nosi isti cip kao i 14 pro, zato bas i mislim da moze doneti update promene. Mozda i gresim…Kolega, ipak nije tako
17.0.1 je za sve a 17.0.2 će izaći samo za iPhone 15. Nema ni logike da je 17.0.1 samo za iP15 a da dobiju svi uređaji.
Pogledajte prilog 405673
Sauce: https://support.apple.com/en-us/HT201222
Pa i nije toliko brz ova verzija obične 17ice je izašla 12.9. posle eventa kao RC (release candidate), tako da je to razmak od 10 dana što uopšte nije malo za minoran update koji donosi samo bug fix-oveMa procitao sam ja sve, ali nemam poverenja u tako brze update-a. Vidim da mnogi imaju razlicita iskustva, a ne treba mi takvo s ovim tel![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari