Kod mene sve normalno...Da li se još nekom pojavilo ovo nakon apdejta na iOS 17?
Pogledajte prilog 405338
To su brojevi koje i koristim u telefonu (jedan SIM, drugi eSIM). iMessage i Facetime inače rade, ali mi se ovo svejedno ne dopada.
Koji ne radi, btw. Da radi, gore levo bi pisalo Yettel WiFiOpa, pojavila se Wi-Fi Calling opcija na Yetellu.
Yettel takodje potvrdioKoji ne radi, btw. Da radi, gore levo bi pisalo Yettel WiFi
Potvrđujem takodjeSuma sumarum iP radi fluidnije i baterija se sporije prazni. Nadamo se da ce nareene verzije biti samo bolje i kompletnije.
Fluidnije jeste jer imam dva 14pm i baterija je bolja malo ipak.Radi isto kao i uvek, to je placebo uvek bio, kao i za bateriju u 98% slucajeva.
Pogotovo oni koji javljaju da je baterija bolja a nije proslo ni 2 sata kako su odradili update.
Kod mene na 13 Mini takoreci sve isto kao na prethodnom iOS 16, sve fercera kako treba (jeste, zeznuli mi shortcuts automation ali to je jer su tu menjali i dodali nove opcije, sredjeno za 2 minuta).
Ne, evo na poslu nas trojica imamo ios 17 i nikome ne izlazi poster. I ne samo to, posle razmene kontakata, nekome ostane poster a nekome ne. Potpuno random i bez ikakve zakonitosti. Jedino sto je sigurno da radi je kada napravis u svom imeniku poster za nekoga, tako ce izlaziti stalno.Radi li kome ovo novo sa posterima kad neko zove? Pokusao sve zivo na 3 razlicita ip uredjaja i nista.
Ne, devojka ima 14 pm, ja 14p i nista...a sestra isto 14p...svi smo ainoc presli na 17 i ne radi 😂😂Radi li kome ovo novo sa posterima kad neko zove? Pokusao sve zivo na 3 razlicita ip uredjaja i nista.
Nakon razmene poruka na iMessage proradio poster pri pozivu.
Ti napravis poster, pozoves nekoga ko ima tvoj kontakt i njemu se pojavi tvoj poster, bez da je ista dirao?Meni posteri rade.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari