Šta je novo?

iOS 17

Da li se još nekom pojavilo ovo nakon apdejta na iOS 17?

IMG_1214.jpeg

To su brojevi koje i koristim u telefonu (jedan SIM, drugi eSIM). iMessage i Facetime inače rade, ali mi se ovo svejedno ne dopada.

Prilozi

• IMG_4591.jpeg
    IMG_4591.jpeg
    77.2 KB · Pregleda: 111
Ovako je kod mene. FT sve vreme normalno funkcionise, kao i IM (mada IM nisam koristio u skorije vreme).

edit: Zaboravih da napisem da je isti broj telefona i da nista u tim podesavanjima nisam cackao (bar ne svesno :)).

Prilozi

• ft.JPG
    ft.JPG
    102.2 KB · Pregleda: 70
I realno nije od neke vaznosti za forum zajednicu da li ce neko da uradi sad update uli na 17.x

Meni je nekako najlepsa promena onaj hover text window u Safari-ju 😁 Cini mi se da je bio drugaciji ranije.

Pored svih stvari koje očekivano ne rade na prvoj verziji, da li su slučajno sređene notifikacije na lock screen-u?

Moja je na 93% BH i bila je jako skromna posljednjih 15-tak dana. Skeptično odradih apdejt i opet je ne mogu potrošiti 😊

Malo gubi poentu ovo što Safari zaključava private tabs, kad se na delić vidi stranica kad upališ nazad. :ROFLMAO:

Ova kuknjava oko sivog ekrana tokom poziva je totalno neoporavdana. Ne izgleda uopšte strašno i ružno kao što se opisuje. Da je bilo lepše na iOS 16 - jeste, a svakako je cela phone aplikacija gora (i vizuelno i funkcionalno) nego na Samsungu/MIUI (kineskom romu/xeu).

Klasicno vec, oni nesto urade, ios komuna se pomiri sa tim, nije lepo, nije dobro, ali sta sad. Oni svakako nece promeniti nista. Evo ostade i muceni notification center...

Čini mi se da nisam pisala o mom razočarenju u kamere na iPhone 13 jer koga to uopšte interesuje. Bolje slike mi je pravio polu kineski xs iz govornice. Pošto imam bele pse koji na suncu isijavaju kad ih slikam napolju u portret modu izbegavala sam uopšte i da ih slikam koliko me je to nerviralo i koliko je bilo ružno i veštački.. Sa ovim novim opcijama na ios 17 gde možemo sami naknadno da podesimo dubinu polja i fokus, rešili su mi problem neupotrebljivih slika mojih pasa. Ne sam slika koje sad slikam već i tih slika koje sam pravila pre godinu dana. Hvala im na tome.

Prilozi

• IMG_2052.jpeg
    IMG_2052.jpeg
    201.8 KB · Pregleda: 104
Suma sumarum iP radi fluidnije i baterija se sporije prazni. Nadamo se da ce nareene verzije biti samo bolje i kompletnije.

Radi isto kao i uvek, to je placebo uvek bio, kao i za bateriju u 98% slucajeva.
Pogotovo oni koji javljaju da je baterija bolja a nije proslo ni 2 sata kako su odradili update.

Kod mene na 13 Mini takoreci sve isto kao na prethodnom iOS 16, sve fercera kako treba (jeste, zeznuli mi shortcuts automation ali to je jer su tu menjali i dodali nove opcije, sredjeno za 2 minuta).

Suma sumarum iP radi fluidnije i baterija se sporije prazni. Nadamo se da ce nareene verzije biti samo bolje i kompletnije.
Potvrđujem takodje
Radi isto kao i uvek, to je placebo uvek bio, kao i za bateriju u 98% slucajeva.
Pogotovo oni koji javljaju da je baterija bolja a nije proslo ni 2 sata kako su odradili update.

Kod mene na 13 Mini takoreci sve isto kao na prethodnom iOS 16, sve fercera kako treba (jeste, zeznuli mi shortcuts automation ali to je jer su tu menjali i dodali nove opcije, sredjeno za 2 minuta).
Fluidnije jeste jer imam dva 14pm i baterija je bolja malo ipak.

Radi li kome ovo novo sa posterima kad neko zove? Pokusao sve zivo na 3 razlicita ip uredjaja i nista.

Imamo li promene na kameri kod 14 pro? Da li manje post procesuje slike ili i dalje przi?

Radi li kome ovo novo sa posterima kad neko zove? Pokusao sve zivo na 3 razlicita ip uredjaja i nista.
Ne, evo na poslu nas trojica imamo ios 17 i nikome ne izlazi poster. I ne samo to, posle razmene kontakata, nekome ostane poster a nekome ne. Potpuno random i bez ikakve zakonitosti. Jedino sto je sigurno da radi je kada napravis u svom imeniku poster za nekoga, tako ce izlaziti stalno.

Meni posteri rade.

Što se tiče nekih sitnica koje su drugačije dopada mi se sto prozorčić od shortcuta na vrhu ekrana brze nestane i u podcast aplikaciji pored epizoda stoji i slika gosta, bar kod ovih domaćih.
Ranije sam otvarao YouTube da vidim kako izgleda gost, ne znam to mi bila neka navika 😄

Žena i ja smo napravili postere. Ja nju kad zovem njoj izlazi moj, a ja vidim samo njenu malu sliku u u uglu na sivoj pozadini. Isto je i kad ona mene zove. Inače svo vreme od kad imamo iphone koristimo samo iMessage

Nazad
Vrh Dno