Šta je novo?

iOS 17

bilo je crno na 16, sada je tamno sivo na 17

Znam za 16, ja sam na 16.6.1 i to lepo izgleda. Ali me zanima da li ta opcija postera može skroz da se isključi i bude kao na 16

I drugo, svi vi koji imate te probleme sa posterima, jel vam tako bilo i na beti?
Koristim 17icu od prve bete, peobleme sa posterima sam imao samo na prvoj beti, od druge sve šljaka (otprilike kraj juna/pocetak jula).

Ne znam da li se pojavilo s iOS 17 ili nekim ranijim ažuriranjem, ali sam primetila da su se pojavile "Emergency alerts" na dnu notifikacija (mislim da ih ranije nije bilo). U Danskoj se za obaveštavanje o opasnostima koristi S!RENEN sistem za uzbunjivanje, koji nije moguće ni aktivirati ni deaktivirati, tj. radi nezavisno od podešavanja u mobilnim telefonu.

Profilni plakati konačno rade u oba pravca - možda je trebalo malo vremena da se kontakti sinronizuju.

Nekih melodija više nema, npr. "Harp" koju sam koristila za sms 🙁 A da su nove tihe, to jesu.

Prilozi

• IMG_2361.PNG
    IMG_2361.PNG
    346.1 KB · Pregleda: 111
Ne znam da li se pojavilo s iOS 17 ili nekim ranijim ažuriranjem, ali sam primetila da su se pojavile "Emergency alerts" na dnu notifikacija (mislim da ih ranije nije bilo). U Danskoj se za obaveštavanje o opasnostima koristi S!RENEN sistem za uzbunjivanje, koji nije moguće ni aktivirati ni deaktivirati, tj. radi nezavisno od podešavanja u mobilnim telefonu.

Profilni plakati konačno rade u oba pravca - možda je trebalo malo vremena da se kontakti sinronizuju.

Nekih melodija više nema, npr. "Harp" koju sam koristila za sms 🙁 A da su nove tihe, to jesu.
Kod mene nema Emergency alerts, tacnije nema nista od ponudjenih sa tvoje slike.

Vec izasao .1, kad pre :) jel probao neko? Ja sam na 17 sad digao i ja vidim lepe promene, deluje malo leprsavije, kamera definitivno manje prepucava fotke, bh je ostao na 100%, tastatura takodje deluje brze.

17.0.1 je za iPhone 15 prevashodno.

Ko ima 14 Pro i Max, obavezno staviti 48 heif, više detalja ima i manje Apple obrade. Plus dobijete ogroman materijal za crop.

ima i na 12 :)

IMG_7061.png

Jel probao ko .1? Vidim da su svi zadovoljni za .0, i ja sam, ali mi je cudno da dan nakon izlaska vec imaju zakrpe, msm mogli su to implementirati i u .0

Ja i zena(13 mini i 14pro). Po meni 17 bagovita do bola pa sam pozurio na .1 ali ni ovde nije sjajno. Malo jeste bolje.

Radi fluidnije i brže u odnosu na 16.6. Baterija deluje malo bolje, ali ne kao na 16.4.1. 14PM

Nama nesto krs u svakom pogledu.:unsure:

Probajte da ga ugasite na 5min i upalite. Sitni bagovi se rese, tipa tipke za pojacavanje zvona, vremenska app se oporavila itd. Baterija mi za sada ne deluje obecavajuce ali ajde 7 dana fore mu dajem da se popravi :)

Probajte da ga ugasite na 5min i upalite. Volume +, Volume -, Drzis power dugme sve dok se ne pojavi jabuka. Sitni bagovi se rese, tipa tipke za pojacavanje zvona, vremenska app se oporavila itd. Baterija mi za sada ne deluje obecavajuce ali ajde 7 dana fore mu dajem da se popravi :)

Prilozi

• IMG_4603.jpeg
    IMG_4603.jpeg
    322.2 KB · Pregleda: 87
Ma procitao sam ja sve, ali nemam poverenja u tako brze update-a. Vidim da mnogi imaju razlicita iskustva, a ne treba mi takvo s ovim tel :)
Pa i nije toliko brz ova verzija obične 17ice je izašla 12.9. posle eventa kao RC (release candidate), tako da je to razmak od 10 dana što uopšte nije malo za minoran update koji donosi samo bug fix-ove

Dal se tripijem ili je meni slika/boje lepša na 17 ? Kao da su i font malo promenili ?

Nazad
Vrh Dno