Šta je novo?

iOS 15

Izgleda da mu je upravo to falilo, hvala!
4A200E16-EC84-462E-AB75-405DB69613AF.jpeg

Kakav li je sad ovo bug? Da l mora reset?
145gb je system data
Edit: sad je vec 157gb system data, bukvalno raste svakog minuta
58CE4D02-EBD2-4EC2-91A2-57B7976736AD.png

Poslednja izmena:
Je l ima neko problem sa YT music da pauzira kad udje u insta, snap itd... Pauzira u skoro svakoj aplikaciji. Isti slucaj i sa YT, on cak stopira i kad se zakljuca ekran. Placam YT premium

Je l ima neko problem sa YT music da pauzira kad udje u insta, snap itd... Pauzira u skoro svakoj aplikaciji. Isti slucaj i sa YT, on cak stopira i kad se zakljuca ekran. Placam YT premium
Isti problem imam. Isto plačam premium i tako me je**. Kad zakljucam ne stopira nikad, ali kad udjem u neku aplikaciju zna da stopira... nedopustiv bag.

Ja sam došao ovde povodom drugog baga. Da li neko ima smisleno objašnjenje za sledeće: Dešava mi se da mi odjedom iohone promeni animaciju ulaska i izlaska iz bilo koje aplikacije. To mi se dešava sigurno godinu dana. Normalno je zum in i zum out, ali nasumično sam promeni i onda sve animaciju budu sa desna na levo... Ja razumem da je bag i da nešto ne radi. Ali ovo je morao neko da isprogramira i pošalje na uređaje i to se samo od sebe pali. Kad restartujem fon sve radi kako treba. To se desi na svakih mesec dana otprilike i nema veze sa updateom. Samo tako se desi.

Aj ako može pomoć od nekoga ko koristi iOS.
Devojka ima iP 11 Pro i ne vidi Google photos u app store-u, zato što je geo-restricted i nema ga u Srbiji. Pokušao sam da promenim region na USA, ali to ne radi ništa koliko vidim. Pokušao sam i preko USA VPNa, ni to ne radi.
Koji je najbezbolniji način da joj instaliram aplikaciju?
(ovo se na androidu rešava za 30s btw 😂)

Mislim da moras novi nalog na Hrv, recimo. .

Mora da ima za USA nalog (srpski nalog je jedino bio potreban za HBOgo tada). Meni je sve sem spomenutog HBO go sa USA naloga. Banking, google aplikacije itd...
Proveri da li si dobro prebacio na USA nalog, ne treba ti nikakav VPN.

pa jedno je promeniti region na USA, a sasvim nesto drugo napraviti novi nalog za USA appstore
(mislim da je najbezbolnije da predje na android, jer se tamo sve resava za 30s)

Ja sam na androidu 10god i ne planiram da menjam, ali ona ne planira da menja iP :D
Ja sam menjao region samo u settings, ali to ne radi posao kao što rekoh. Znači mora novi apple ID..

Ja sam na androidu 10god i ne planiram da menjam, ali ona ne planira da menja iP :D
Ja sam menjao region samo u settings, ali to ne radi posao kao što rekoh. Znači mora novi apple ID..
Naravno da ne mora novi appleID već samo promeni državu u Account Settingsu u koji uđeš kad klikneš na ime (prva stavka u settingsu) ovako:
5FC57482-A01A-493F-AEC4-27CD13B84EB5.jpeg

Aj ako može pomoć od nekoga ko koristi iOS.
Devojka ima iP 11 Pro i ne vidi Google photos u app store-u, zato što je geo-restricted i nema ga u Srbiji. Pokušao sam da promenim region na USA, ali to ne radi ništa koliko vidim. Pokušao sam i preko USA VPNa, ni to ne radi.
Koji je najbezbolniji način da joj instaliram aplikaciju?
(ovo se na androidu rešava za 30s btw 😂)
Neka promeni regiju , ali ako je kupovala vec nesto na storu mislim da nece moci.

15.6 is live :)

sta kaze za bateriju?

Da li neko ima problem sa iMessage? Radio mi je normalno sve vreme i pre nedelju dana počeo sam da dobijam poruku kako je neuspela aktivacija. Pokušavao sam svašta kada sam zvao Apple Support i čekao aktivaciju 24h i ništa. Iz mts-a su rekli da je postojao problem i da su im iz Apple-a javili da je rešen.

Uspeva li neko da sakrije ime kontakta kad stigne WA poruka?

Ili je ti tako zavedes😁

Na Androidu je to jedan klik u sistemskim podešavanjima i sve aplikacije prate. U stvari problem je što i kad se isključi preview i dalje izlaze kontakt slike. Za Signal može da se namesti, ali WA neće.

Pa sta da se radi skrolovacu na dole sa desne strane da vidim procenat kod 13 Mini. Kod mene je malko teze jer ja nosim radne naocare. Bilo da je 13 Mini ili destop od pc-a.

Da li ce biti jos neka verzija ios 15 pre zvanicne verzije ios 16?

Da li postoji mogucnost da se ekran prilikom notifikacija ne upali?

Naravno, ja sam namestio da se ne pali ni za sta sem za poziv

Ma ne ali nisam siguran kako sam to uradio. Cek, sad cu pogledati.
Da me ubijes , ne mogu da nadjem🤪🤪🤪

Poslednja izmena:
Kad iskoči notifikacija imaš options. Vidi tamo da li ima.

Nazad
Vrh Dno