Šta je novo?

iOS 15

meni ne prikazuje od ljudi koji mi nisu u contacts

Da li u Srbiji funkcionisu ona Emergency Alerts vezano za zemljotrese i slicno na iPhone telefonima?
Meni se cini da to kod nas zapravo ne radi, i to je bas bezveze...nije mi jasno zasto..
Obzirom da videh po Tviteru malopre da su ljudi konkretno sa Android telefonima masovno dobijali notifikacije veceras par min pre ovog zemljotresa..
i iskreno malo sam razocaran, jer mi nije jasno kako je moguce da njima to radi , a da na iOSu to izgleda ne funkcionise ..
Procitao sam samo na netu da taj sistem obavestavanja radi super na iOS u Japanu i USA , ali za Evropu nisam uspeo da pronadjem neke konkretnije informacije..
mozda to sve zavisi i od samog provajdera ili SIM kartice, nemam ideju..

Poslednja izmena:
Ovo i mene zanima. Doduše nisam dobio upozorenje ni na jednom Android telefonu kao ni na IP…

Moguce da ti je lokacija iskljucena na androidu. Meni takodje na ajfonu nista a djevojka pored mene na samsungu dobila notofikaciju kao i sestra.

Na androidu lokacija treba biti upaljena i to pise isto.

A i koliko vidim samo su California, Oregon i Japan podrzani. Imas poseban dio u obavjestenjima - emergency alerts. Ja to nemam, a ni ostali pretpostavljam.

Nemam ni ja.

Trenutno prezadovoljan na 15.3 trajanjem bat. Da ne update ujem 15.4.1?

Ja na 15.2.1. iPhone 13 mini. Ne znam šta da radim... Kako se uopšte pokazao dok je bio aktuelan?

Mislim da ne treba robovati tome azuriranju. Ja sam prva 3-4 mjeseca gledao to i poslije nisam. Sacekam naravno 3-4 dana cisto da vidim da nije bas bas los update sto se zna desiti.

Meni vec pola sata stoji ovako, da im nisu pukli serveri, ima li jos neko problem

Prilozi

• 5D9190BB-9721-4231-98D1-9B6F88A1B816.jpeg
    5D9190BB-9721-4231-98D1-9B6F88A1B816.jpeg
    105.3 KB · Pregleda: 81
Ja ažurirao bez problema. 🤷‍♂️

Top!

Samo ne znam ko je zeznuo, da li ios ili youtube, ali crna/bela traka ostaje u full screen-u.

Kod mene ta traka nestane u fullscreen pregledu Youtube videa.

Kod mene full screen svakako nije preko celog ekrana, jer sa strane su crni barovi, pa samim tim i notch je sakriven ali kad se rasiri, onda notch je ocigledno vidljiv. Ne moze da nestane kad je to deo ekrana. :D

I kod mene se ne sklanja ta linija iako imam yt premium ip13 pro

Prilozi

• 00AD47F6-8012-44B5-88EC-9E0F92A70DA9.jpeg
    00AD47F6-8012-44B5-88EC-9E0F92A70DA9.jpeg
    140.3 KB · Pregleda: 78
Ja pomesao da pricate o notch-u, i meni stoji linija, ali nisam odradio update na novi iOS.

Mislim da je to do YT-a, nije bila ovih dana.

Jesi li na zadnjem update i na zadnjem azuriranju aplikacije

Kod mene isto sve ok nema te linije, i azurirano sve na najnovije.

Potvrdjujem da ima linije 😒

Nazad
Vrh Dno