Šta je novo?

iOS 10

Jamodisevljen svakim telefonom uzeh stari telefon iz kolekcije da ga koristim par dana ip5 baterija je fantazija

Pa ti ovde sem malo vibera,maila i SMSa nisti nista od telefona koristio :DNema facebooka, twitera, whats upa, da ne pricam o drugim aplikacijama :D naravno da ce ti biti dobra baterija kad ga koristis kao fakticki dumb phone :p

Ovo je telefon iz kolekcije na vrhu je safari ;-) inace ranije je imao usage 4h fejsbuk app ne koristim

ima li bagova?

Nisam jos digao na 10 i mislim da ostanem na 9.

Ljudi ja se iznenadio koliko je baterija loša na 6s i novom iOS 10. Uz prosečnu upotrebu jedva mi izdrži jedan dan, i to skinut ujutro sa punjača pa do uveče.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ljudi ja se iznenadio koliko je baterija loša na 6s i novom iOS 10. Uz prosečnu upotrebu jedva mi izdrži jedan dan, i to skinut ujutro sa punjača pa do uveče.

Meni na SE traje vec 24 sata, punila sam ga prekjuce u ovo vreme i sada mi je na 39%. A nije da ga ne koristim.

Sent from my iPhone SE using Tapatalk

Isključi raise to wake. Meni je puno pomoglo

Ovo je telefon iz kolekcije na vrhu je safari ;-) inace ranije je imao usage 4h fejsbuk app ne koristim
Брацки, можеш причати шта хоћеш, корситиш телефон скоро као dumb phone, по оној статистици.

А јој одушевило ме што imessage има апликације! Можете шах да играте с неким ссд нпрму апликацији! Али батерија батерија... Можда то ради боље на 7мици, типа да је апликација закључана на два спорија језгра. Овако телефон изгоре :D

Poslednja izmena:
Radi li vama otvaranje youtube videa u youtube app kada kliknete na njega u tapatalku? Meni na iOS10 sada izbaci samo link u safariju ka .swf fajlu?!?

Sent from my iPhone using Tapatalk pro

Radi,podesi u tt gde da ti otvara u safari ili na yt app...
7ab2d8ba6669869c07b04d5e404c6799.jpg

Poslednja izmena:
Podeseno na youtube. Ali opet kad kliknem dobijem safari i link ka nekom .swf fajlu.

38d68ebd8991145c1501bec8a35f6083.jpg

372b45d9ae34d1b94c1a68626ab873be.jpg

Cudno.

Poslednja izmena:
Meni počela kamera ono da baguje (da se zakuca pri otvaranju) posle updajta, a nikad, ali nikad se to nije dešavalo ranije. Sada reset samo pomaže. AKo su ti programeri normalni :/

Nije nista cudno jer koristis pro verziju tt koliko vidim...

Isto i sa obicnom verzijom. Jos jedna stvar, kad radim hard reset ekran pozeleni?!?

Poslednja izmena:
Da to je sad normalno :)

Meni je identicna baterija na 6s+ na desetki, mozda cak malo i bolja.

TT

Ovaj novi 'unlock' method je strasna glupost, da ne povjerujes! :smash:

Pa zbog glupavog double-press me strasno nervira, i da.. koristim i6, i touchID.. ali i dalje je to najveca glupost na ovom update-u!

Pisao sam kako seiskljucije duble press... Homebutton podeaavanja u settingsu

Eto , a ko nema TID taj mora da koeisti dvoklik /:)

Ja sam ga ubacio na dan zvanicnog izlaska i veoma sam zadovoljan kako lepo i glatko radi na iPhone 5-ci. Novi detalji za pojedine aplikacije su bas prijatne, nisu nista extremno ali sve je to lepo zamisljeno. Sve u svemu pretpostavljam da je na novijim modelima jos bolji. [emoji846]

Nikad bolja podignes telefon sa prstom na touch id i upadas na homescreen bez klikanja ikakvog.

Slažem se. Nikad lakše nisam otključavao telefon sa dodatnom sigurnošću .

6h usage identicno kao na 9.3.5. Ne vidim problem nikakav. Meni dosta. Od 7h do 23h.

Vrh Dno