Mene zanima da li ste videli i koristili citave šporete (ceo uređaj, industrijski napravljen u formatu običnog šporeta 60x85x60cm) sa indukcionom plocom i rernom ispod, čak i toplom policom ispod (koja nam uglavnom sluzi za razne kuhinjske alate, kutpače, špahtle, noževe, žice za muženje i sl.)...?
Opet bacih pogled indukcione šporete i nadjoh dva prihvatljiva po ceni, jedan Gorenje i jedan Beko, dok je treći Bošov ipak previše skup (izuzev ako sam kuva, mesi, peče, meša...):
Odličan šporet sa zapreminom rerne 71 L HomeMade oblik rerne MultiAir tehnologija Boja: Inox
www.tehnomanija.rs
Energetska klasa: AElektrični indukcijski šporetZapremina rerne: 65 lSteam Shine čišćenje3D kuvanjeFunkcija odmrzavanja
www.tehnomanija.rs
Kakve su ploče na njima, zna li neko kako rade, dal su bolje il imaju start/stop efekat primetan?
Šta vi mislite koji je od ova dva šporeta bolji i zasto?
Kome je bolja i funkcionalnija rerna?
Kakve su ploce na njima 8Vec pitah, ponavljam se)?
Ja ne mogu nista sem samostojećeg šporeta da koristim radi takvog rasporeda u kuhinji ili da pravim samo kuhinjski element za plocu i rernu, da izgleda kao sporet, pri čemu verovatno neću moći dobiti ladicu za odlaganje koječega ispod rerne a dva strujna kabla ( jedan za plocu trofazni i jedan za rernu monofazni ) bi bili tek problem, nemam toliko uticnica...