@MCRadisha
2. Ako provajder, u ovom slucaju, napravi isto, onda korisnik moze zatraziti da se ispravi problem, da mu se daju neke olaksice, ali i da prekine ugovor bez ikakve naknade prema provajderu - opet oblik naknade stete.
Nemoj da klikneš direktno na link nego ga otvori u novom tabu.Otvara li kod vas na Ikom sajtu vesti i informacije,nama uopste nece da otvori,zna li neko dali su zavrsili Barajevo sa uredjajima koja je sledeca teritorija.
Normalno je da nesto ima oeriodicne prekide, ono sto bi se reklo "nije strasno". Ali, kada se to dogadja citav mesec ili vise, uz silna zvanja i "resavanja", moze se uciniti nesto gore od navedenog.Ako provajder ne izvršava ugovorenu obavezu ne mora ni da dođe do pričinjavanja štete korisniku ovaj može da raskine ugovor i nema obavezu da plati provajderu one preostale mesečne rate ako je ugovor sa ugovornom obavezom. Neizvršenje (neispunjenje) je razlog za raskid ugovora. Dozvoljen je raskid u slučaju potpunog neizvršenja, nije dozvoljen u slučaju neznatnog neizvršenja. Delimično izvršenje (za nas najinteresantnije - ima interneta, ali se prekida, loši pingovi itd.) je malo komplikovanija situacija pa je u ovom slučaju dozvoljen raskid ako onaj koji želi raskid (korisnik) nema interes za delimično izvršenje jer se time ne ostvaruje cilj ugovora.
Dođe danas lik monter i donese onaj cisco modem EPC3928...
Podpisao ugovor, jedino nisam uspeo da saznam kada će mi pustiti brzinu 60/4 ?
Na Moj Sbb portalu se sve vodi još uvek kao ikomov paket usluge interneta i tv-a, ali se vidi model novog modema...
Sent from my iPhone using Tapatalk
^^ Bio sam na Flat3 standars (50/2)
Prijavio se u utorak za prelazak na Sbb pakete, došao lik danas.
Iz neke posredničke firme koja ugrađuje opremu, nema puno informacija ili ne želi da ih podeli.
Dobio sam gore navedeni modem, i dobio par lista ugovora na kojima je Ikom logo a ostatak informacija u ugovoru je identičan Sbb-u, njhov logo i nazivi paketa...
Očekivao sam da će u toku dana pustiti brzinu za Duo net Gold ali to se nije desilo...
Ugovor na dve godine, prvih šest meseci stara cena, odnosno 2675 dinara..
Za sada toliko, javljam novosti, ali sobzirom da ide vikend teško da će biti promena.
Još jedan info, moj Sbb nalog je potpuno funkcionalan s'tim što su sve informacije sa naloga koji se vodi na Ikomu, i ne može se aktivirati skoro ništa od ponuđenih opcija sem online računa, verovatno dok me migriraju na Duo net paket...
Dođe danas lik monter i donese onaj cisco modem EPC3928...
Podpisao ugovor, jedino nisam uspeo da saznam kada će mi pustiti brzinu 60/4 ?
Na Moj Sbb portalu se sve vodi još uvek kao ikomov paket usluge interneta i tv-a, ali se vidi model novog modema...
Je li moze da se izvuce skuplji paket po nizoj ceni nekako u prelasku sa Ikoma na SjBB? Hvala![]()
Drago mi je [emoji1]Slatko me nasmeja sad![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari