I ono najvanzije, da li mogu ja (koji nisam vlasnik stana) da potpisem tj. da bude na moje ime?
Ugovor može biti na tvoje ime uz pismenu saglasnost vlasnika stana.
Pa i nije ti neka reklama, bar za Tel korisnike, jer ti je ponuda ista (bezobrazno loša) kao na sajtu. Šta bi me nateralo da se obratim tebi, a ne direktno njma?
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
Preuzimanje ikoma od strane sbb-a ne uslovljava korisnike da predju na nove pakete već ostaju na postojećim.
Морам да вам кажем да ко добровољно не 'пређе' на СББ остаје уговор и пакет који је имао код ИКОМ а. Чак не би смели ни да мењају цену (евентуално за проценат инфлације).
Без обзира да ли је истекла уговорена обавеза, уговор за пакет, а тиме и цену важи и даље.
То с друге стране значи да нема више повећања брзине...
Сви ће прећи на новије пакете када буду бољи (услуга-цена).
Ok nema potrebe da se nastavljamo. Grešiš ali iz tvrdoglavosti ili zbog nepoznavanja toga o čemu pričaš ne želiš da prihatiš da nije onako kako ti misliš da će biti. No biće prilike da se uveriš da si pogrešio.
Nema šta ti da pristaneš ili ne - ugovorom je definisano da imaš mesec dana u slučaju bitne promene uslova korišćenja da raskineš ugovor. U slučaju da to ne učiniš u roku od mesec dana smatra se da si pristao na novoobjavljene uslove korišćenja i ti možeš da se okreneš naglavačke zakon je na njihovoj strani. Sve lepo piše samo treba da se pročita. Znači neće na silu da te prebace već će to da urade na finjaka.
Stvarno sto rece Darko mnogo si tvrdoglav i uporan u isterivanju neke svoje vizije bez obzira na realnost. Nadam se da si ucenik neke osnovne skole, to bi objasnilo mnogo toga![]()
Dilermo: Mislim da ce manje vise svi da ti to uslovaljavaju sto je i logicno.
Сада када се зна да онима који неће да мењају пакете остаје оно што имају подсетим велике познаваоце који су ме нападали због мишљења и става (које сам покушао да им образложим) да ће тако бити.
@Martin @konan100 @Darko1290
Уздравље момци и надам се да се не љутите....
E sad, ja sam gledao konkretno Trio Gold. Na sajtu stoji da je prvih 6 meseci cena 990 to je cena kablovske. Zatim, narednih 6 meseci bi placao kablovsku + internet, a tek po iteku tih 6+6 meseci krece da se placa i telefon, tj full paket.
Meni je ovo dobra ponuda iskreno. Da napomenem, UO mora biti na 2 godine da bi se ostvarili ovi popusti. Kada se sve izracuna sa trenutnim placanjem ikoma i oove SBB akcije, ustedeo bih nekih 3-4k.
Veća ušteda je ako prvih 6 meseci ne plaćas ništa s obzirom da je crna telefonije 390din/mes
Pa kako to da se izvede. Nisam video na sajtu ?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Sada sam zvao SBB. Postoje 3 opcije za Ikomovce. Prva je da ostanemo na Ikomu i placamo ovo isto kao i do sada. Druga je da se uzmu ovi paketi sto ikom nudi na sajtu, powered by SBB sto mi apsolutno nema smisla, a treca opcija po meni i najbolja je ako je UO sa Ikomom istekao, mozemo preci na SBB kao novi korisnici. To znaci da gledamo one cene na ikom sajtu.
Pitao sam neke radnike Ikoma koji su došli da mi nešto poprave, hoće li SBB da menja ovu mrežu koja visi sa krovova zgrada i razvaljena je po hodnicima, pre nego što pređemo na SBB, i šta to znači integracija mreže. Na žalost dobio sam odgovor da se apsolutno ništa neće menjati, u početku su kao mislili da rade neke promene, međutim, odustalo se od toga i sve ostaje apsolutno isto, naravno uz veću cenu.
Jedva čekam da Telekom razvuče optičke kablove, eno svuda po Zemunu rade, i u blizini moje zgrade su postavljali, pa da vidim šta će oni da nam ponude.
Ja imam nešto bolju ponudu s obzirom da radim na terenu. Ako si raskinuo ugovor sa Ikomom lako je izvodljivo.
Jedva čekam da Telekom razvuče optičke kablove, eno svuda po Zemunu rade, i u blizini moje zgrade su postavljali, pa da vidim šta će oni da nam ponude.
Gde razvlače optiku? Kod mene u M Bursać raskopano ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
međutim, odustalo se od toga i sve ostaje apsolutno isto, naravno uz veću cenu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari