kovle
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.03.2008
- Poena
- 350
Jel ti ovaj lici na mikrotik?Рутеру је довољно да буде широк за 5 UTP конектора плус напајање и рупица за ресет. Па мој микротик рутер је мањи, таман како сам описао.
Jel ti ovaj lici na mikrotik?Рутеру је довољно да буде широк за 5 UTP конектора плус напајање и рупица за ресет. Па мој микротик рутер је мањи, таман како сам описао.
evo ako nekoga interesuje. Inace sam prastari korisnik IKOM-a.
Trazio sam im ruter na koriscenje. Paket FLAT4.
IKOM od 01.03.2016 godine, nudi mogucnost instalacije Wi-Fi rutera za
> nove korisnike usluge Interneta uz doplatu od 1500,00 dinara.
>
> Za dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju.
postovani,
znaci, kao stari korisnik, ne ispunjavam uslove ?
Da li mogu da dobijem ruter na koriscenje, bez vase instalacije ( tj. da ga
sam instaliram ) i doplate od 1500 dinara ?
poz
Poštovani,
Samo novi korisnici, prilikom potpisivanja ugovora za Internet, se mogu
opredeliti za instalaciju rutera uz plaćanje instalacione takse.
Iskljucivo radnici IKOM-a vrše instalciju naše opreme.
Za dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.
Srdačan pozdrav,
IKOM
150Mbit u N standardu sa jednom antenom će dati teorijskih 72Mbit/s u downstreamu protoka i to ukoliko se koristi 2.4GHz kanal duple širine tj. 40MHz. U praksi to baš i ne dunkcioniše pa će najčešće biti oko 36Mbit/s koliko je brzina na kanalu širine 20MHz. Dakle, ukoliko imate internet paket veće brzine i želite tu brzinu i preko WiFi morate da imate i klijenta i WiFi ruter u AC modu.
Naravno da ne. Brzina je ograničena najsporijim povezanim interfejsom, što znači da ćeš preko kabla imati maksimum 100MbpsKada sam pitao nisam mislio na wifi,nego generalno ovaj i bilo koji drugi ruter ili modem koji daju provajderi,koji ima port ili portove 10/100Base.Kada takav povezem lan kablom sa mojim koji ima Gb portove da li ce biti Gb mreza?To je bilo pitanje,hvala.
Za pune brzine treba imati ruter sa gigabitnim WAN i LAN portovima i sa AC modom WiFi.
To preko zice? Kako idu torrenti/DL sa ftp, mani se ti speedtest-aPogotovo onog TS servera na kome je uvek visi ping i u 30% ne pokazuje pravu brzinu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari