Šta je novo?

IKOM - generalna rasprava

, takodje cekam odgovor ikom-a :)
kao sto sam i mislio, stigao je odgovor od Ikom-a Boze sacuvaj ko radi tamo (cast izuzecima) Evo odgovora:

ternet <[email protected]> To

Today at 9:02 AM Postovani,

na osnovu Vase reklamacije izvrsena je detaljna provera parametara modema i nisu uocene nepravilnosti u njegovom radu.

Radi resavanja problema neophodno je da uradite sledece:

-proverite operativni sistem na racunaru;
-proverite antivirus i firewall zastitu na racunaru;
-proverite da li postoji blokada/provera portova Internet konekcije;
-ukoliko posedujete WiFI uredjaja proverite njegov rad.

Test izvrsite na sajtu www.speedtest.net.

Za dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju svakog dana od 08 do 22casova.

IKOM Internet podrska"

Ja ne znam da li oni smatraju da su svi njihovi korisnici interneta operisani i da ne znaju sta je Operativni sistem, racunar uopsteno i slicno. Ovo su odgovori koje bih ocekivao da posalju mojoj majci ili ocu... No dobro, na strani pre rekoh da drugo nisam ni ocekivao :trust:

Sva sreca pa se internet stabilizovao u toku noci, kao sto sam i mislio verovatno je bio neki kvar na mrezi ili sta vec, posto ja nista nisam dirooo, a on se opravi(J)o :D

Poslednja izmena:
to je klasičan šablon odgovor od strane njihove službe.

Sličan sam i ja dobio,samo je meni rečeno još i da biram VIP :)

Što se tiče korisnika i te priče,da 70% je blago operisano u ovoj zemlji,ne samo za internet i slično,već onako generalno nepismeno,neobrazovano...

Uspeo sam da nađem HBO kanale koji su kod mene od 99x do 999,al hd verzije još nisam našao :)

Video sam na njihovom sajtu da su imali neke radove noćas,na Čukarici valjda ;)

OFF:
jel ti ovo britanac na avataru?

Poslednja izmena:
Ma strasno. Malo me iznervira takav postupak, al ocekivao sam to od njih, pa sam samo izduvao i nastavio dalje :)
Vezano za radove, da se podrska informisala verovatno bi znali da je to to :) Posto od jutros sljaka opet ko besan ;)

Off: Pojma nemam :d Neka macka jeste, al koja je, ne znam :D

Ne očekuj od podrške previše,nikad,ne samo kod IKOMa,nego kod svih :(

To su samo botovi,koji su plaćeni da rade C/P i to je to. :)

Ako imaš problem,zoveš i tražiš nekog iznad i onda pokušaš da rešiš problem,jer ovako veruj mi teško da ćeš uspeti :)

Ja nikad ne diram te ljude iz Call Centra,već uvek tražim i insistiram na razgovoru sa nekim iznad.

Tako sam jedino uspevao da rešim probleme do sad.

Poslednja izmena:
kao sto sam i mislio, stigao je odgovor od Ikom-a Boze sacuvaj ko radi tamo (cast izuzecima) Evo odgovora:

ternet <[email protected]> To

Today at 9:02 AM Postovani,

na osnovu Vase reklamacije izvrsena je detaljna provera parametara modema i nisu uocene nepravilnosti u njegovom radu.

Radi resavanja problema neophodno je da uradite sledece:

-proverite operativni sistem na racunaru;
-proverite antivirus i firewall zastitu na racunaru;
-proverite da li postoji blokada/provera portova Internet konekcije;
-ukoliko posedujete WiFI uredjaja proverite njegov rad.

Test izvrsite na sajtu www.speedtest.net.

Za dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju svakog dana od 08 do 22casova.

IKOM Internet podrska"

Ja ne znam da li oni smatraju da su svi njihovi korisnici interneta operisani i da ne znaju sta je Operativni sistem, racunar uopsteno i slicno. Ovo su odgovori koje bih ocekivao da posalju mojoj majci ili ocu... No dobro, na strani pre rekoh da drugo nisam ni ocekivao :trust:

Sva sreca pa se internet stabilizovao u toku noci, kao sto sam i mislio verovatno je bio neki kvar na mrezi ili sta vec, posto ja nista nisam dirooo, a on se opravi(J)o :D

Dobro ali si poslusao savet "iskusnih" iz podrske da proveris brzinu preko speedtesta, hahaha.

to je klasičan šablon odgovor od strane njihove službe.

Sličan sam i ja dobio,samo je meni rečeno još i da biram VIP :)

Što se tiče korisnika i te priče,da 70% je blago operisano u ovoj zemlji,ne samo za internet i slično,već onako generalno nepismeno,neobrazovano...

Uspeo sam da nađem HBO kanale koji su kod mene od 99x do 999,al hd verzije još nisam našao :)

Video sam na njihovom sajtu da su imali neke radove noćas,na Čukarici valjda ;)

OFF:
jel ti ovo britanac na avataru?

HD HBO su od 939 pa "na dole" :)

ajd proveriću ponovo,pošto sam više puta vrteo posle 900 i nisam našao HBO hd kanale,sem tog osnovnog HBO :)

Jel plaća neko račune online?

Placam sve racune online godinama unazad. Sta te zanima?

Такође плаћам рачуне годинама уназад онлине преко Интезе. У задње време, бар две године плаћам моби апликацијом.

RTS HD mi je bio, uz rahmetli Arene Sport, manje-vise jedini razlog da ostanem na Ikomu. Juce kad je bila utakmica ukapiram da vise nemam ni njega, samo odlozeni RTS HD+1... Je l' stvarno vise nema ni real-time RTS HD-a, ili su nesto prckali pa moram ponovo da preskeniram kanale?

prckali su nesto.... :)

preskeniraj kanale. ubacili HBO 3.

Danas sam dobio poziv od Ikoma nude promotivnu ponudu (ne znam dal svima il samo odredjenima) da predjem sa Flat3 na Tel3 besplatno 6 meseci a nakom toga doplata od 150 na Flat3. Plus mogucnost otkazivanja Tel3 paketa u bilo kojem trenutku (znaci bez ugovorne obaveze na god il dve) i povratk na Flat 3 bez ikakve nadoknade.
Sta mislite o ovoj ponudi i dal su i vama ponudili istu?
Pozdrav.

Imam ja, isto ...sad kao proradilo malo ali nesto se zbiva...

Imam ja, meni bench radi ali neće neke .de sajtove.

Internet se raspada... Pola otvara, pola ne otvara. Google DNS ne pomaze. Na mts adsl backup liniji sve radi odlicno, definitivno je do IKOM/SBB.

Do sad nije htelo da mi otvori 80% stranica; google radi perfektno, youtube takodje, blic.rs i tako dalje. Sad proradilo i sve radi okej.

Čobani...Muka mi je od njih više,a nemam bolji izbor.

Takođe problemi... Na Ceraku
Raskačio mi je totalno sve što je bilo nakačeno na wifi, ništa živo nije hteo da otvara...
Jedva sam nekako dozvao uređaje...

Koliko sam ja uspeo da skontam pukao im je link ka inostranstvu, domaći sajtovi su uglavnom radili.

Meni još uvek ne radi net...
Nestao je nešto pre ponoći, ali sam ionako išao da spavam, pa se nisam potresao, al' sad već počinje da me nervira...

Ресетуј модем, рестартуј рачунар, није ни мени радио до малопре док нисам то урадио.

Ja vec nedeljama imam probleme sa UK eBay-om, PayPal-om, PS Store-om... Nekad se otvaraju, nekad ne. Cesce ovo drugo.

Vrh Dno