Nothingman
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.10.2005
- Poena
- 425
Meni google mape rade ocajno na Ikomu poslednjih mesec dana.
Meni ocajno sporo ucitava i Youtube (video nekad i radi, ali npr. ne ucitava thumbnails od videa, nekad ne mogu ni da otvorim video) i Mape i nekad google search... Pokusavam da sve uhvatim na videu, ali jednostavno ne mogu da predvidim kad ce tako nesto da se desi. Nekad po dan/dva sve radi besprekorno, i onda dno radi nekih sat vremena i vrati se na normalu.
Meni google mape rade ocajno na Ikomu poslednjih mesec dana.
Pa, sa internetom do sada nisam imao problema. Bio u prekidu juče nekih pola sata. Zvao sam ih i rekli su mi da će doći uskoro, posle 5 minuta je već sve bilo ok.Znaci, uglavnom si imao probleme sa TV signalom. Ja kad god sam zvao u vezi bilo kakvog problema sa internetom, uvek se na kraju zavrsi da nije do njih vec da je problem moj ruter ili da imam virus/malware, ili nesto trece... Ovaj problem sa ucitavanje stranica/videa na YT sam testirao na nekoliko browsera (Chrome, IE, Firefox, Opera, Vivaldi), a potom i na nekoliko VM (Linux, Mac OS X, Windows 7/10) plus na netbook.
Naravno, moguce je da je do mog rutera ali i to mogu veoma lako da proverim. S obzirom da se ovde javilo jos nekoliko ljudi, pretpostavljam da nije do mog rutera...
Naravno, moguce je da je do mog rutera ali i to mogu veoma lako da proverim. S obzirom da se ovde javilo jos nekoliko ljudi, pretpostavljam da nije do mog rutera...
Bilo je za 0 dinara ako uzmeš Internet Flat2 i onda ne plaćaš ni TV prvih tri, a kasnije i šest meseci (tako nekako). Ne sećam se baš da je bilo akcije samo za televiziju.
Kakva su vasa iskustva sa Ikom-om sto se tice brzine uvodjenja interneta? Ja sam korisnik njihove kablovske tipa 5 godina, i sad kad sam zvao da mi uvedu Flat 4 paket kazu da cekam do Marta meseca, da li je moguce da su toliko spori?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari