Šta je novo?

IKOM - generalna rasprava

Da ne bude samo kritikovanja, evo i jedne pohvale:

Ipak su došli majstori i popravili kvar malo pre.

btw ima i jedna pozitivna strana nestanka televizije - živne ceo komšiluk :)
Juče se ceo dan svi uzvrpolji, idu od jedne do druge kuće na kafu, dosadno im kući bez TV-a

:D

Upališ, ugasiš i izađeš napolje. :D

Jel imate net na cuk. padini?

neverovatno koliko je bedna ponuda HD kanala kod ikoma u poredjenju sa SBB . . ne mogu slepci cak ni animal planet hd da nam daju . .

neverovatno koliko je bedna ponuda HD kanala kod ikoma u poredjenju sa SBB . . ne mogu slepci cak ni animal planet hd da nam daju . .
Šta će ti to? :zgran: Nastran neki tip? :trust::d

Ovaj IKOM sad kad ima svoju numeraciju,i umesto da koristi svoju,pa da korisnici imaju besplatan poziv ka KS,oni i dalje koriste Telekomov broj.:wall:
Oni su stvarno priča za sebe...

Možda su samo preneli broj kod sebe. :D

Jel ima iko problema sa konekcijom poslednjih nekoliko dana? Sta god kliknem desi se posle nekoliko sekundi, YT cesto nece uopste da ucita, Facebook i Instagram takodje opasno zabadaju, i generalno je uzas, restartovao sam oba rutera par puta, jel jos neko ima ovakve probleme?

Da, kod mene se ista stvar događa.
Kao da ima mnogo ispuštenih paketa i odziv skoro svih sajtova je usporen.

Ima li sanse da se kod Ikoma raskine ugovor? Keva potpisala na 2 godine, tv+net, nisam bio tu. Proslo je mesec i nesto od potpisivanja(15 dana je rok za raskid, koliko znam po zakonu). Kad sam video, kad se nisam slogirao. Bio sam u Ikomu ne zele da raskinu ugovor i ne zele da im vratim opremu. Preselili smo se u drugi stan, gde nemaju uslova za prebacivanje, jer je u novom stanu SBB. Kako resavaju neplacanje, jel prebacuju dugove na agencije koje te posle jure?

Katastrofalno mi radi net, usporeno do zla boga. Sajtovi se otvaraju po 30 sekundi.

Ovo je flat3 paket:

Da, rekoše da je kod njih sve ok i da me verovatno zeza WiFi ruter (uistinu je loš - neki low-end Asus, moram hitno da kupim nov).

Ma sto posto je sve kod njih ok. Imam dobar tp link wifi ruter i radio je odlicno do pre nekoliko dana. Bas su nam svima odjednom losi ruteri u isto vreme.

Kod njih je uvek sve ok.
Kako da nije...

Ima li sanse da se kod Ikoma raskine ugovor? Keva potpisala na 2 godine, tv+net, nisam bio tu. Proslo je mesec i nesto od potpisivanja(15 dana je rok za raskid, koliko znam po zakonu). Kad sam video, kad se nisam slogirao. Bio sam u Ikomu ne zele da raskinu ugovor i ne zele da im vratim opremu. Preselili smo se u drugi stan, gde nemaju uslova za prebacivanje, jer je u novom stanu SBB. Kako resavaju neplacanje, jel prebacuju dugove na agencije koje te posle jure?

Ne mozes nijedan ugovor na svetu raskinuti bez placanja penala pa ni IKOM-ov.
Kako god okrenes i da ne prebacuju na agenciju nego da te tuze, taj spor moze trajati godinama ali ce kad tad doci dan kad ces morati da platis to sve i to sa povecim kamatama. Ne isplati ti se inacenje.

Ali ne vidim problem. Tebi sigurno stan nece zvrjati prazan. Ili ces ga izdati ili ces ga dati nekome ili prodati. Pretplata ide uz stan i taj ko udje u njega ce nastaviti da placa pretplatu.

Vreme je da se konanu100 ubaci titula Ikom Troll :d

Inace imam FLAT5 i imam dobar skup gigabitni ruter i net mi zadnjih dana radi katastrofalno sto se tice surfinga i YT-a, ali da budem iskren i objektivan p2p sljaka dobro, samo browsing i YouTube zezaju :S:

Poslednja izmena:
Slicno kod mene:/

Ma to mora da je do Gugla. :d

Ne znam zasto pokazuje AbsolutOK kada sam na IKOM-u?

Poslednja izmena:
Vreme je da se konanu100 ubaci titula Ikom Troll :d

haha dade mi ideju za avatar :)

trolljs.jpg

samo jos da skapiram kako se stavlja :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno