Ali kako da bude problem kada sa laptopa sve normalno radi? Mozda ima smisla da je neispravan polovan deo. A nije tacno da je polovan deo uvek los izbor. Mozda je na tom tvu polomljen displej ili slicno pa su ostalo dali za delove. Bolje nego da platim novi 22.600. Kupio sam novi kabl, probacu sutra pa javljm sta se desava. Hvala na pomoci!Meni je svojevremeno neispravan kabl pokvario cip za boju na Spektrumu.
Moguce je, ne cesto ali se desava.
Meni je zanimljiv deo price gde kazes da je na Lap Topu sve kako treba. Onda je meni logicnije da je problem u polovnom delu koji si kupio. zato se i ne kupuju polovni nego novi delovi, em imas garanciju em sigurno radi.
Mislis TEL5? Meni sa racunom za TEL3 nije nista stiglo, cudno je da povecavaju brzinu samo na TEL5...
Cuj u redu, to bi bilo vrh, al mislim da smo dalekoo od toga, mozda dobace do 5 u najboljem slucaju 6 ako bas rese da nas caste :dЈел иде брзина слања бар мало горе... 10 би било сасвим у реду
Ako je ednabed prvi rekao ja se coveku izvinjavam nije namerna greska bila, u pravu si ja sam na jednom drugom forumu kojeg pratim/ucestvujem pisao o tome.Prvi je energad tvrdio [emoji23][emoji23][emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja sam u Beranskoj. Nije savršeno, jednom u dva-tri meseca se desi neki sitan prekid od sat-dva. Ponekad imaju neka zagušenja, ali to prođe za pola dana.Dobro jutro svima. Kakva su iskustva sa IKOM kabl.internetom na Banjici? Istekao mi je ugovor sa Telekomom (ADSL). Racionalno mi izgleda da bi bolji izbor bio IKOMov paket sa fiksnim telefonom, naravno ako je internet dobar. Pozdrav
Sent from my iPad using Tapatalk
Sta ce ti to djubre od rutera sto dele, uzmi bilo koji za 4k i bolje ce ti raditiDali je neko pitao Ikom ili dobio neko obavestenje hoce li povecavati brzinu i davati ruter za Tel3 nije fer da drugi dobiju a mi nista
najvise je nefer sto nema opcija da za neku min doplatu imamo sk u hd
Ja sam u Beranskoj. Nije savršeno, jednom u dva-tri meseca se desi neki sitan prekid od sat-dva. Ponekad imaju neka zagušenja, ali to prođe za pola dana.
Sve u svemu, nebo i zemlja u odnosu na sve ADSL varijante koje sam ranije imao. Brzina je 70-72mb konstantno, osim kod tih zagušenja.
Takođe, imaju solidnu podršku. Ako je nešto fizički u pitanju, izađu na teren u roku od 2 dana.
Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока
Hvala puno na odgovoru. Ja sam u crvenim soliterima, kod okretnice tramvaja. Nadam se da će i meni IKOM dobro raditi. Pozdrav
Sent from my iPad using Tapatalk
Išli po čvorištima / razvodnim kutijama, SBBovi ljudi i upoređivali stanje u knjigama sa stanjem "na terenu", pa sam im pokazivao koji su u zgradi kablovi njihovi a koji IKOMovi (hteli greškom da seku komšiju misleći da je kabl njihov, a on kod IKOM-a) , pa rekoše da je sada i IKOM SBBov, i da će - da l do kraja godine ili za godinu dana, ne sećam se, da se završi "prelazni period". Jedino ako su - ne znam zašto bi, ali moguće je - sve izmislili.
Znam da je već bilo reči o prodaji Ikoma SBB-u, ali evo još malo neproverenih informacija sa SBB foruma:
http://forum.sbb.rs/viewtopic.php?f=82&t=2258&start=5920#p254380
Ako je tačno, ono što mene brine je što je SBB još u martu počeo sa CG NAT-om.
Ja sam inače na Ikomu, ali sam trenutno na SBB-u, i danas primetim da su mi svi portovi zatvoreni. Do danas je sve bilo okej.
Proverim u ruteru i vidim da mi je u WAN polju neka privatna adresa, a u firefoxu na "whatismyip" mi pokazuje drugu SBB IP adresu.
Proguglam i vidim da SBB i Telekom to sada praktikuju pravdajući se nedostatkom IP4 adresa. Kod Telekoma ako tražiš, vrate te na javnu, a kod SBB-a, jedini način je da se plaća oko 600 din mesečno za javnu IP.
Ako su oni zaista kupili Ikom, verovatno se i nama crno piše što se tiče javnih adresa, a i zbog nekih drugih stvari.
Znam da je sve ovo rekla-kazala, ali možda nekog zanima, a ima kakve-takve veze i sa Ikomom.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari