Šta je novo?

IKOM - generalna rasprava

Sit gladnom ne veruje,tako se to kaze, ako si vec hteo da ispadnes pametan.

Sent from my SHIELD Android TV using Tapatalk

Poslednja izmena:
To uopste nisam hteo da kazem, to bi ti eventualno u ovoj prici mogao da kazes ali sta vredi kad ne razumes.
I umesto sto kukas, otvori se i pomozi dedi, ako imas za android tv, valjda imas da pomognes dedi koji te toliko voli i doplatis mu tih 500din da bi mogao da ima brzinu koju ti smatras da treba da ima.
Sevap je pomoci.

Poslednja izmena:
Deda se snašao,podelio net sa drugim dedom,rešio se troška a ovi nek uvedu 64k pakete.Od dede i mene u inat kako veli deda neće dobiti nikakvu doplatu već suprotno.Saga je okončana,svi zadovoljni.
Za sevap i svoje najstarije korisnike,najredovnije platiše ,trebao je Ikom da brine,ipak je njima to nepremostiv trošak da sa 1 povećaju na 2.

Poslednja izmena:
Neverovatno da problemi uvek pocinju oko 18h svaki dan.. Banovo Brdo je lokacija.
Zvao sam ih pre neki dan, poslali su tehnicare koji su tu kao nesto cackali i na kraju otisli. Danas sam zvao, menjao sam frekvencije na modemu. Posle toga je radilo nekih pola sata, sat lepo i evo sada i dalje isto ******.

Klasicnu cigansku foru su odradili sa tehnickom podrskom do 22h. Znaju da je posle toga internet djubre..

Poslednja izmena:
Deda se snašao,podelio net sa drugim dedom,rešio se troška a ovi nek uvedu 64k pakete.Od dede i mene u inat kako veli deda neće dobiti nikakvu doplatu već suprotno.Saga je okončana,svi zadovoljni.
Za sevap i svoje najstarije korisnike,najredovnije platiše ,trebao je Ikom da brine,ipak je njima to nepremostiv trošak da sa 1 povećaju na 2.

Opet mora da placa 1150 din ako zeli televiziju.
Ne vidim da je nesto puno dobio.
I kako moze da otkaci paket krajem meseca kad je rok do 15. u mesecu za sledeci mesec?
Nesto ti tu malo vrdas pricu :)

Kako da ih ubrzam malo da dodju, da povežu net i tv ? Ima li načina

Zvao telefonom i sve usluge odjavo_Od drugog dede podelio njegov wi fi .Uzeo dvb t2 tjuner i android box da gleda filmove .Za sada je prezadovoljan.

Sent from my SHIELD Android TV using Tapatalk

Mislim da je sve vratio zajedno sa onim srednjevekovnim ruterom koji nema wi fi.

Nece da otvori pola sajtova, samo neke domace otvara, i to sporo. Sve cesce se ovo desava oko ponoci. Zarkovo je u pitanju

Da li neko zna da li može i kako može da se namesti gmail nalog da prima web mail ikoma?

Ako se dobro sećam moglo je samo sa IKOM-ove mreže da se proverava, tako da to nije moguće.

Da li je doslo do nekog kvara. Nema ni tv ni net signala vec neih 45 min...

Takodje.

Sent from mTalk

Na Čukarici danas pre podne imaju radove.

Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока

Malo,malo pa neki radovi i to po 6 sati...Muka mi je od njih...

Како мислиш мало по мало... Ја на Чукарици не памтим овако дуг период...

Ima,samo ne obraćaš pažnju...

Jel se oceqje neki brzi protok za tel 2 i/ili eventualna opcija dodavanja sport klubova u hd-u ?

Znam da je neko to jos ranije spomenuo, ali prema nekim informacijama izgleda da ce SBB kupiti Ikom.
Investitor/izvodjac radova na jednoj novoj zgradi koja bi trebalo uskoro da se zavrsi ( Cukarica ) preneo mi je da planiraju uvodjenje Ikom-a, ali da ceo posao koci potencijalna kupovina od strane SBB-a ( u toku pregovori ), prema tim informacijama sve bi trebalo da se sazna u narednih 2-3 meseca.
Ne znam koliko je sve tacno, ali rekoh da podelim sa vama novi info. :)

To sigurno ili neka nagadjanja opet?

Sent from my ONEPLUS 3 using Tapatalk

Makarena strikes again [emoji3] Šalim se, super ako jesu, ali u pogledu cene možda i nije.. [emoji3]

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Makarena strikes again [emoji3]

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Ahaha, bravo ali se nadam da nije, mislim makarena, dobro nas prevario moram da mu odam priznanje.
Nisam bas siguran da je ovo dobro po nas korisnike, ali ne mozemo da biramo.

Odoše cene interneta u nebesa ako se to dogodi.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Upravo sam na to mislio u prethodnom postu.
Infrastruktura ostaje ista samo se menja vlasnik i to kome € idu u džep.
Ocekujem povecanje cene, ajde ruku na srce moza malo i povecaju brzinu ali minorno.
Zivi bili pa videli, ako je ova informacija uopste tacna, mada ja sumnjam.

Kakav vam je internet u Zarkovu nama padaju brzine kod Vera ,a oni se prave ludi pa da vidim kako je kod ostalih u Zarkovu

Kakav vam je internet u Zarkovu nama padaju brzine kod Vera ,a oni se prave ludi pa da vidim kako je kod ostalih u Zarkovu

Nisam bas blizu tebe ali nisam ni daleko... Sto se brzina tice, tokom surfa ume da se zaglupi, pogotovo sajtovi sa dosta flash-a ili slika (tipa polovni automobili) radi mi ko da imam 2mbita net a ne 200. Ali dl sa sajtova kao Nvida, ili p2p provereni sajtovi u 99,99% ide max brzinom 20-21mb/s

Ljudi imam jedan problem kod matoraca. Pre izvesnog vremena su zamenili modem za onaj novi Cisco sa jednim portom ne mogu da se setim modela sada. Primetio sam da preko WiFi kada se veze 3-4 klijenta, ping skace na 10,000ms ka internetu. Pozovem IKOM, ovaj iz tehnicke pokusa nesto preko modema, dokaze mi da nije njihova mreza u pitanju i posavetuje me da promenim ruter. Setim se ja da imam jedan jak TP-Link ruter. Koristio sam ga kod mene dok nisam uzeo Mikrotik opremu, radio je besprekorno.

Zamenim ja rutere podesim sve radi, ali opet ping skace na 10,000. Moram da priznam da je na mnogo losem mestu ruter (ispod TV-a, iznad DVD-a) medjtuim i kod mene je sedeo na polici ispod TV i sve je bilo u redu. Pa sad pokusavam da testiram, ista je prica kada TV ne radi.

Da li se nekome slicno nesto desavalo?

Probaj da zamenis lan kabl od rutera do modema

Sent from my LG-H955 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno