E vidiš, u ovome je problem:
Realno IKOM ma kakav bio je u celom paketu (televizija + internet) daleko povoljniji i bolji od Telekomove ponude.
Na osnovu čega je bolji? To si ti odlučio? Ili možda @Duca89? Ili je to neki aksiom koji je tačan sam po sebi? Nema veze što IKOM net puca svaki dan i što im kablovska baguje, mts je svakako još gori?
Po ceni su svakako tu negde, kada potpišeš ugovor u mts-u za ASDL i TV sa popustima koje dobiješ prvih nekoliko meseci cena te izađe oko 2600din, koliko je i paket koji plaćam IKOM-u.
Kada ćete da shvatite da kvalitet usluge nekog provajdera prvenstveno zavisi od kvaliteta infrastrukture u tom stanu/zgradi/kraju/opštini, i da to što je negde mts ADSL užas ne znači da je svuda tako. Isto važi i za IKOM. Ne ulazim u generalno ophođenje obe firme prema korisnicima pošto su tu užasni i jedni i drugi.
Dokle više ta pilićarska logika, ako meni nešto nije valjalo onda nikome ne valja?
"
JA sam njihove usluge koristio i
MENI to nije radilo kako treba tako da
100% NIKOME neće raditi kako treba". Ako ovde ne uviđate propust u zaključivanju onda nema svrhe dalje diskutovati...
Citam i ne kapiram. Kad je IKOM toliko los a VDSL toliko dobar sta ces jos na IKOM-u? Sto ne raskines ugovor?
Evo djordje je raskinuo ugovor i zavrsio pricu. Tako rade smekeri. Malo pricaju ali rade. A ti? Pljuckas, savetujes druge da predju a i dalje koristis. To je ipak dokaz da u dubini duse nemas toliko poverenja u VDSL

I mislim da je bilo dosta ovog off-a
Naravno da nemam poverenja u ADSL, nemam poverenja ni u jednog našeg provajdera. Ne raskidam ugovor zato što mi internet kod kuće treba zbog posla, i trenutno mi odgovara da imam dve različite konekcije, pa makar druga bio IKOM. Šta ću kad nisam šmeker...
Slažem se da je dosta, definitivno se isključujem iz diskusije.