Šta je novo?

IKOM - generalna rasprava

Hoće li ovaj IKOM jednom početi da unapredjejue svoju mrežu i da predje na optiku?
Imaju fobiju od napredovanja i poboljšanja.

Zasto bi to radili? Docsis 3.0 je sasvim dovoljan da guraju rame uz rame sa ostalim kablovskim provajderima, kad MTS krene da nudi FTTB, dovoljno je svim kablovskim operaterima da predju na docsis 3.1 (kao sto se vec radi u EU) i idu rame uz rame sa optikom.

Zasto bi to radili? Docsis 3.0 je sasvim dovoljan da guraju rame uz rame sa ostalim kablovskim provajderima, kad MTS krene da nudi FTTB, dovoljno je svim kablovskim operaterima da predju na docsis 3.1 (kao sto se vec radi u EU) i idu rame uz rame sa optikom.

Ko je u EU implementirao docsis 3.1?

AFAIK UPC je krenuo implementaciju u EU u svim zemljama u kojima posluje... Do sada su koristili [euro]docsis 3.0 sa 16/4 channel bonding za najjaci paket od 500/25(50 u nekim zemljama)Mb/s.

Lepo :) u svakom slucaju, nacekacemo se u Srbistanu za te varijante...

Кум, а и живи улаз до мене има флет2, добио понуду да за 200 динара више добије и телефон и xд рисивер, значи флет3 пакет и то првиx 6 месеци бесплатно без уговорене обавезе. Плаћао је 2050дин а сада ће плаћати 2250 за нешто што ја плаћам 2750 и то после 6 месеци. Како и ја да имам повољнију претплату?

Nikako, izgleda. Jedino da svi masovno pređemo sa viših paketa na Flat 2, pa da se nadamo da će nam ponuditi bolje uslove za prelazak na više pakete. :/

Није поштено да ми који годинама плаћамо више и већи пакет, сад имамо исти пакет по већој цени. Треба да буде обрнуто. Као нека заxвлност за верност.

Није поштено да ми који годинама плаћамо више и већи пакет, сад имамо исти пакет по већој цени. Треба да буде обрнуто. Као нека заxвлност за верност.

IKOM tako radi.

Dal je moguce svaki put dok malo padne kisa ili zagrmi internet krene da se vuce.. Ostvara mi stranice po 5 minuta..

Kako su im razvučeni kablovi mene čudi da net uopšte radi kada duva malo jači vetar...

Cekaj jel moguce da im podrska radi samo od 8 do 22 ? Pa ovo nema jbno nigde.

Sta hocete, nije vam to hitna pomoc :p

Од сутра у згради провлаче 'вертикалу' за СББ, а већ годинама имамо само ИКОМ... били су пре два три месеца у крају ови са СББ тезгама скупљали као потписе без обавезе и ето сад развлаче мрежу... Баново Брдо локација... мало нелогичан потез ако су већ купили ИКОМ као што кружи прича...

Од сутра у згради провлаче 'вертикалу' за СББ, а већ годинама имамо само ИКОМ... били су пре два три месеца у крају ови са СББ тезгама скупљали као потписе без обавезе и ето сад развлаче мрежу... Баново Брдо локација... мало нелогичан потез ако су већ купили ИКОМ као што кружи прича...
Ne veruj u sve sto cujes ili sto procitas ovde... za sad su to sve rekla-kazala da ne kazem budalstine, to da je SBB kupio Ikom je trenutno tacno kao otprilike da ti ja kazem da sam kupio Deltu.

И боље ако нису.. У сваком случају лепо је имати избор између три провавајдера (Телеком, ИКОМ и сада СББ)... поготову што сви дају акције за нове кориснике, а сличну услугу (осим телекомовог интернета, не знам да ли имам услова за оних 50мбпс)... тако да само чиста математка :) па мењај на две године...

Koja ulica? Ja sam isto na Banovom u Pozeskoj. Znam da su nam slali letke i pitali ljude kao da li ste zadovoljni sa ikomom.. Daj boze da dodju, pa da biram :D

Sori ako je bilo postavljano ovo pitanje...

Elem, ima li nekih nagoveštaja da bi IKOM u skorijoj budućnosti mogao da uvede gledanje programa 72h unazad, poput drugih operatera? To bi bilo jako lepo sa njihove strane.

ne mogu sajt koji valja da naprave,da omoguće online plaćanje računa...a ti očekuješ 72h unazad? :D

Jedino što imaš je plaćanje računa unapred :D

Mogli bi da puste povecanje brzina (bez povecanja cene pretplate) :)

Poslato sa vremesnog Nexusa 4

Tesko. Bilo je skoro

Za pocetak nek isprate konkurenciju SBB i MTS TV sa 72 sata unazad bez dizanja cena i bice dosta :smoke:

Kad skoro?
A to za premotavanje,ko zna da li znaju da uvedu uopšte.

Što bi to radili kad nemaju konkurenciju u svojim kvartovima? Kome su bitne Arene, već bi prešao na Telekom i ne bi razmišljao o Ikomu. Kome je bitniji net i ostatak tv ponude, može samo da mašta o rewindingu. Neće to skoro, ako ikada i bude.

Kad skoro?
A to za premotavanje,ko zna da li znaju da uvedu uopšte.

Ne znam tacno kad al je bilo... Ljudi budite objektivni... Ne racunajuci Up koji je kriminalno los, Ikom je najaci sto se tice net-a sa ponudom, jaci je cak i od SBB-a.

A za premotavanje, prica je bila od njih da cekaju da SBB i Telekom to izreklamiraju, pa ce onda oni da krenu lagano da uvode... Verovatno je samo prica, jer ko sto neko rece treba verovatno dosta para za tu pricu, ali nadam se da ce i sa tim krenuti.

Što bi to radili kad nemaju konkurenciju u svojim kvartovima? Kome su bitne Arene, već bi prešao na Telekom i ne bi razmišljao o Ikomu. Kome je bitniji net i ostatak tv ponude, može samo da mašta o rewindingu. Neće to skoro, ako ikada i bude.

Pa bilo je price pre par strana da je SBB po Banovom Brdu krenuo da ulazi na Ikomovu teritoriju... TAko da ako na to racunaju da nemaju konkurenicju, to moze se promeni ocas posla ;)

Sto se tice Arena, Arene nema ni SBB jer je Lelekom nadr**o cenu, pa mi je lakse sto ih ni Ikom nema (pominjem SBB kao primer jer su finasnijski xxx puta jaci od Ikoma). Mastam, i nadam se da ce uskoro da bude... Ne gledam TV cesto, ali kad propustim nesto sto sam hteo da pogledam a nema na net-u da se nadje, rewind bi lego ko budali samar :d

Poslednja izmena:
Vrh Dno