Imaju u ponudi i hd stb i ci modul pa biraš šta ti više odgovara.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
... samo je izvuces iz uredjaja i ubacis u TV![]()
Poštovani korisnici,
Od 1. maja 2016. godine važe novi Opšti uslovi.
Vaš IKOM
IKOM danas izbacio vest sa datumom 28.04.2016.
A bas danas SBB u Glavnoj ulici u Zemunu, ispred moje zgrade, otvorio poslovnicu, slucajnost ili ne? Da napomenem da taj deo Zemuna ima iskljucivo IKOM infrastrukturuJos bolje sto nigde ne mozes da ih procitas
Nego, suska se da je SBB kupio Ikom... verovatno je buva...
Odavno znamo da tamo rade ljudi iz ko zna kog veka.
Pa kakve onda ima veze sto bi bili maloletni?
My Samsung S6 sent this
Da li je jos nekom nudjena "promocija" 6 meseci za isti novac novi paket FLAT3, a posle toga samo 150din vise mesecno? Inace sam do sada imao stari paket FLAT 3 sa 50mbps, danas su dosli doneli mi tri papira da potpisem na kojima pise pretplata 2775din i stiklirano 6 meseci gratis period. Inace u tom pozivu mi je receno da mogu i da odustanem dok traje tih 6 meseci gratisa i ostace sve isto.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Misliš na tel3? Uzeo prošlog leta i još sam na njemu. Fiksni slabo koristim tako da nisam primetio neko pogoršanje ali moja žena kaže da ima problema (nekad ne čuje drugu stranu pa mora da pozove ponovo) ali relativno retko. Sem toga, ne znam šta da kažem osim da mi je drago da telekomu ne plaćam ono dranje od pretplate za ništa.Da li je jos nekom nudjena "promocija" 6 meseci za isti novac novi paket FLAT3, a posle toga samo 150din vise mesecno?
Ja sam imao stari taj paket cim su uveli VoIP imao sam nesto tipa 50min ka EU, USA i Australiji ako se dobro secam. I sad su mi ponudili ovaj TEL3 paket novi sa 150min ka ne znam kojoj zoni. Samo mi nije jasno hocu li 6 meseci placati po 2625 ili 2775 koliko su mi napisali sada na papiru?Ja sam dobio isto,ali to je sr**e. Neće da mi pnude isto što i ovima što ovo sad što imamo,neki plaćaju već par godina u nazad 300 dinara manje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari