Šta je novo?

IKOM - generalna rasprava

Kod mene je N standard, definitivno 25 mreza na 2.4GHz predstavlja problem.

Kolika je neka gornja granica mreza za N standard, da ne bi doslo do opadanja brzine ?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

možda nekog bude interesovalo,koristim net mesec dana i za sad nije bilo prekida,brzina konst :)

Bilo je neki mali prekid pre par dana,pisao sam ovde i to je to.

Odoh da pojedem zasluženi sendvič :D

Jel nudi Ikom neki hd stb ili uvek nude karticu za tv?

Imaju u ponudi i hd stb i ci modul pa biraš šta ti više odgovara.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Hvala na odgovoru :)

Imaju u ponudi i hd stb i ci modul pa biraš šta ti više odgovara.

A mozes i da uzmes HD stb pa kad kupis bolji tv ako ti treba kartica, samo je izvuces iz uredjaja i ubacis u TV ;) a ovo ostavis da stoji za ne daj boze :smoke:

IKOM danas izbacio vest sa datumom 28.04.2016.
Poštovani korisnici,

Od 1. maja 2016. godine važe novi Opšti uslovi.

Vaš IKOM

Jos bolje sto nigde ne mozes da ih procitas :)

Nego, suska se da je SBB kupio Ikom... verovatno je buva...
A bas danas SBB u Glavnoj ulici u Zemunu, ispred moje zgrade, otvorio poslovnicu, slucajnost ili ne? Da napomenem da taj deo Zemuna ima iskljucivo IKOM infrastrukturu

Odavno znamo da tamo rade ljudi iz ko zna kog veka.

Pa sta i da su maloletni, isti takodje imaju pravo na rad ali ne smeju raditi prekovremeno, ne smeju raditi nocne smene po pravilu od 22-06 ali postoje izuzeci kada je i to moguce ukoliko nema punoletnih osoba a posao mora da se zavrsi recimo)...
Dakle ne vidim sto bi bio problem da maloletna osoba radi cak i u IKOM-u, ne tvrdim da radi ali moze.
A ti napisao konstataciju kao da je to zabranjeno.

My Samsung S6 sent this

pa ako si to tako shvatio, u redu.
mada mi deluje da samo pises reda radi.

Pa kakve onda ima veze sto bi bili maloletni?

My Samsung S6 sent this

Da li je jos nekom nudjena "promocija" 6 meseci za isti novac novi paket FLAT3, a posle toga samo 150din vise mesecno? Inace sam do sada imao stari paket FLAT 3 sa 50mbps, danas su dosli doneli mi tri papira da potpisem na kojima pise pretplata 2775din i stiklirano 6 meseci gratis period. Inace u tom pozivu mi je receno da mogu i da odustanem dok traje tih 6 meseci gratisa i ostace sve isto.

Da li je jos nekom nudjena "promocija" 6 meseci za isti novac novi paket FLAT3, a posle toga samo 150din vise mesecno? Inace sam do sada imao stari paket FLAT 3 sa 50mbps, danas su dosli doneli mi tri papira da potpisem na kojima pise pretplata 2775din i stiklirano 6 meseci gratis period. Inace u tom pozivu mi je receno da mogu i da odustanem dok traje tih 6 meseci gratisa i ostace sve isto.

Ja sam dobio isto,ali to je sr**e. Neće da mi pnude isto što i ovima što ovo sad što imamo,neki plaćaju već par godina u nazad 300 dinara manje.

Da li je jos nekom nudjena "promocija" 6 meseci za isti novac novi paket FLAT3, a posle toga samo 150din vise mesecno?
Misliš na tel3? Uzeo prošlog leta i još sam na njemu. Fiksni slabo koristim tako da nisam primetio neko pogoršanje ali moja žena kaže da ima problema (nekad ne čuje drugu stranu pa mora da pozove ponovo) ali relativno retko. Sem toga, ne znam šta da kažem osim da mi je drago da telekomu ne plaćam ono dranje od pretplate za ništa.

Ja sam dobio isto,ali to je sr**e. Neće da mi pnude isto što i ovima što ovo sad što imamo,neki plaćaju već par godina u nazad 300 dinara manje.
Ja sam imao stari taj paket cim su uveli VoIP imao sam nesto tipa 50min ka EU, USA i Australiji ako se dobro secam. I sad su mi ponudili ovaj TEL3 paket novi sa 150min ka ne znam kojoj zoni. Samo mi nije jasno hocu li 6 meseci placati po 2625 ili 2775 koliko su mi napisali sada na papiru?

Ja plaćam 2.775 od početka tel3.

Tel3, prvih 6 meseci po 2625, sada 2775

Послато са Lenovo K50a40 уз помоћ Тапатока

2975 je u njihovom cenovniku na sajtu. Ja od ranije imam FLAT 3 jer sam njihov desetogodisnji korisnik kablovske a interneta sigurno 5 6 godina pa sam progresivno prelazio sa paketa na paket, tj oni su me prebacivali. Znaci oni su meni dali prakticno nista kao beneficiju?

Vrh Dno