@Zorro
Probaj,a nije teško,da sve staviš u jedan post,a ne na svaki da odgovaraš posebno.
Da ne bih opet pominjao onaj AD... Ako si vec resio da se ukljucis i napushis nekoga, pokusaj bar da skupis dovoljno koncentracije pa procitas diskusiju ponovo, od korena. Ja sam rekao svoje misljenje, on je rekao da nisam u pravu u racunu ali bez konkretnog argumenta, ja sam odgovorio sa "OK, ubedi me da si u pravu". Sta ti tu nije jasno?
Tolerancija je kljuc smislene i uljudne konverzacije, cim si pomenuo "sendvice" sigurno si deklarativno za nju, ali u praksi to nisi pokazao vec si me odmah napajao da sam bot - samo zato sto sam se usudio da pisnem da nesto od Telekoma moze NEKOME da bude i prihvatljivo. A ako ti nisi pokazao toleranciju prema meni, nemoj da ocekujes da ja predjem preko toga sto si, cim si uocio "Damu karo", odmah potegao revolver na mene bez da si uopste i registrovao ono sto sam sasvim jasno naveo - razni ljudi imaju razne potrebe, ono sto tebi ne odgovara mozda nekom drugom odgovara. Opet tolerancija...
Sto se tice tvog obracuna, ti jesi uspeo nekako da ga "nategnes" tako da se dovuces do otprilike iste cifre, ali u njemu ima nekoliko "uslova" koja npr. meni ne odgovaraju: treba mi na telefonu vise neta od tih 25MB u "Prica plus", treba mi mnogo vise od 100 minuta sa MTS fiksnim brojevima, trebaju mi HD kanali koje kod Ikoma (vise) nemam, i jos neke sitnice. Plus dodaj 3 meseca za dz, i tu famoznu mogucnost uzimanja uredjaja na rate... Iskreno i dalje smatram da je za vecinu potencijalnih korisnika (ali ne sve...), koji mogu da se prikljuce na SuperBox, to najpovoljnija varijanta.
Ipak, nije sve ni u ceni, pomenu covek malopre taj zen o kablu i aDSL-u - ako neko moze da potvrdi da je Telekomov aDSL osetno nekvalitetniji od Ikomovog kabla, bio bih mu zahvalan da to podeli ovde. Ali molim vas ne po sistemu "pisalo na Twiteru" ili "rekao mi surnjajin pasenog, cuo od kumovog komsije", vec iz licnog iskustva.
Moj problem sa Ikomovim netom je verovatno specifican, ne odnosi se generalno na vezu/brzinu, vec na to sto od ~10 domena koje najcesce posecujem, polovina nekad hoce, nekad nece da se ucita. Cesce ovo drugo. U pitanju su uglavnom .uk domeni, to traje vec dva meseca i jos uvek nisu resili.
Hmm, ocigledno nemamo iste potrebe, tj. ne uporedjujemo iste varijante/pakete. Meni bi odgovarao SuperBox i cenovno je neprikosnoven. Ovi slabiji Box paketi, da, tu je Telekom u nekoliko varijanti primetno inferiorniji u odnosu na Ikom.
Mada, Box ima i dodatni bonus u vidu "uredjaja na rate", koji kod mnogih potencijalnih korisnika moze da prelomi...
Brate dzaba se nervirati zbog takvih, ja sam to poceo da resavam ovako@ zorro
Toliki elaborat da bi pokusao da operes sopstvenu gresku. Potpuno nepotrebno, ovo je samo internet. Pogresio si i idemo dalje, ne razumem potrebu za ubedjivanjem. Nepotrebno puno vremena posvecujes ovako banalnim stvarima.
Do skora je san svakog Ikomovca bio da pređe na SBB. To kod tebe su čudni problemi, je l` to generalno kod SBB ili tvoj slučaj? Bolje reklamiraj to, nego da se baciš u ovu gimnastiku, Ikom je 19. a SBB 20. vek, tako da je veća verovatnoća da će ovaj drugi pre u 21.
Zvezdara, internet odlicno radi. Upravo sam proverio @hypnotic ima i Eurosport 1 i 2, na 1 ide snooker. Da probas da uradis reset STB ili preskeniras na TVu?
Skenirao sam sve, nema, tj. ima, ali neka katastrofa, jedva se vidi, zuji...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari