sad čitam tvoje postove red i mogu ti reći da i ja imam isti problem,s vremena na vreme,slušalica samo ćuti,sekunde idu,ja ne čujem ništa,sagovornik takođe...
počinjem da razmišljam o prodaji ovog telefona,jer me je razočarao...
Pitali su odmah gde je kupljen jer je mob na MTS mrezi i rekao sam u Telenoru i da je debrendiran... nikakav problem nisu pravili, i prihvacen je uz garanciju
Neophodno je instalirati neku aplikaciju koja podržava taj format fajlova i onda ti nudi opciju da skineš fajl. Alternativa je da ideš kroz browser, preko webmaila i ako se dobro sećam, onda možeš da skineš svaki fajl.
Koliko su ti naplatili to "zadovoljstvo" ?
Ja koliko vidim najveci potrosac baterije je stalni pristup netu preko edge-a ili 3g. Kad sam iskljucio pristup, telefon fura ceo drugi dan sa baterijom i sad je na 40%. Inace sto se tice razgovora, puno sam ga koristio ova dva dana. Da li postoji neka app koja ce povremeno paliti i gasiti net, da bi mi skinuo mailove i neke podatke sa neta?
stvarno užasan telefon.Žao mi je da ga sad prodam,jer sam dao dosta para za njega i potpisao ugovor,al prvom prilikom ću se odarasiti ovog čuda.
Ovo mi je najgori pametni telefon koji sam do sad imao.
Ne ide mi u glavu,zašto gugl ne izbaci nov softver za njega,zašto?verzija 1.5 je stara već dosta dugo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari